Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Meest recente klantenbeoordelingen

Slaapbank Cardini Due rood beoordeeld op 02-06-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Zoals we het ons voorstelde

Slaapbank Dendera B antraciet beoordeeld op 18-05-15 door eKomi klantenbeoordelingen

De bank is vrij laag en tamelijk hard. Ik heb dit opgelost door er lounge kussens in te leggen. De bank is gemakkelijk uit te klappen tot slaapbank. De kwaliteit van de stof is uitstekend. Het is een hoes, die verwisseld kan worden

3-zitsbank Paddington antraciet I premium beoordeeld op 12-05-15 door eKomi klantenbeoordelingen

De bank oogt mooi strak, maar is vrij laag. De stof is nog iets grover en gemêleerder dan op de foto te zien is, maar de stofstaal gaf een goed beeld. De bank zakt na verloop van tijd wel ietsje in bij de naden.

3-zitsbank Paddington groen premium beoordeeld op 12-09-13 door eKomi klantenbeoordelingen

De bank is elegant en prima afgewerkt. Kwaliteit van materialen is in orde. De zitting is aan de korte kant. Het is zeker geen "hangbank"

3-zitsbank Wembley antraciet beoordeeld op 14-12-12 door eKomi klantenbeoordelingen

idem

3-zitsbank Buckingham antraciet beoordeeld op 16-09-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Bank is mooi en zit lekker. Ook voor lange mensen. Echter; de kussens gaan snel rimpelen en het 'nieuwe' is er daardoor snel van af. Gezien de prijs wel een minpuntje.

3-zitsbank Soho beoordeeld op 04-08-12 door eKomi klantenbeoordelingen

het product is fantastisch,goede kwaliteit qua stof en andere materialen,ook de kleur(en)kwa- men geheel overeen met de afbeelding op on-line

3-zitsbank Chelsea zwart leer beoordeeld op 07-05-11 door

ik vind het een prachtige bank hij is strak klasiek zit ook heerlijk hij ligt ook lekker het is een tijdloze bank eenj echte aanrader ik ga hem ook in het wit kopen dezelfde bank kan ik altijd mij intrieur veranderen

Schlafsofa Copperfield Grau-Schwarz beoordeeld op 02-02-11 door

Ik was een beetje terughoudend om online meubels te kopen, maar deze website is geweldig! Ik had de bank op 23.12.10 besteld en op 04.01.10 had ik hem in huis. Ik kon niet geloven hoe snel het ging. Mijn keuze viel op zwart/grijs en de kleur van de bank was precies zoals op het plaatje. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste kleur zou ontvangen heb ik gechat met de klantenservice. Hij is comfortabel maar stevig. Ik heb dezelfde bank op andere sites voor meer dan 1000$ yien staan en die hadden geen eens grijs. Buiten dit alles kan je je eigen bestelling volgen en houden zij jou ook updated over de status. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

Schlafsofa Copperfield Grau-Schwarz beoordeeld op 19-07-10 door

Echt leuke bank! Helaas ontbrak bij de levering instructies en een bijbehorende inbussleutel. Ik had dus lichte problemen in de montage, maar werd door het service team super geadviseerd. Fashion4home response team: "Al onze producten worden geleverd met instructies en inbussleutel. Dit is een geïsoleerd geval. In deze bijzondere gevallen, zorgt onze klantenservice voor een snelle en makkelijke oplossing. "