Onze werkwijze

Onze missie

FASHION FOR HOME is de innovatieve en klantgerichte webshop voor exclusieve design meubels en moderne woonaccessoires. Online consumenten uit heel Nederland kunnen bij ons stijlvol en betaalbaar wooncomfort vinden.

Ons bedrijfsmodel – uw prijsvoordeel

Om onze meubels zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden, beginnen wij pas met de productie hiervan na de plaatsing van een bestelling. Door ons concept van 'productie op aanvraag' besparen wij op opslagkosten, showroomkosten en tussenhandelaren. Het prijsvoordeel voor de klant loopt hierdoor flink op.

Onze design meubels en woonaccessoires zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten. Ons team is continu bezig met het controleren en handhaven van de kwaliteit. U bent hierdoor als klant verzekerd van een goede kwaliteit van de materialen en producten.

De fabricage van uw product duurt, afhankelijk van het item, vanaf de productie voorbereiding tot de kwaliteitscontrole gemiddeld 15 tot 45 dagen. Uw product wordt gezamenlijk met dat van andere klanten naar ons overslagmagazijn in Duitsland verzonden, wat ook gemiddeld tussen de 15 tot 45 dagen kan duren. Voor u een bestelling plaatst via de website, wordt bij het betreffende artikel vermeld wat de verwachte verzendklaar tijd is. Na de bestelling wordt de klant op de hoogte gehouden van de status.

Onze service

FASHION FOR HOME produceert design meubels en woonaccessoires voor ieder interieur. Wij hechten belang aan klanttevredenheid. Heeft u vragen over onze producten, opmerkingen over de bestelprocedure of bent u gewoon benieuwd naar ons bedrijf: wij staan u graag persoonlijk te woord.

Om u te helpen bij uw eventuele keuze kunt u met ons e-mailen, bellen of chatten. Via de website kunt u kostenloos stofstalen aanvragen. Daarnaast heeft u ook tot 30 dagen na ontvangst het recht om de bestelling gratis op te laten halen. Zo kunt u zelf bepalen of de kwaliteit en kleur van de stof of het product aan uw verwachtingen voldoet.

We vinden het belangrijk dat onze producten correct worden afgeleverd. Wij werken daarom samen met een vaste logistieke partner. Mocht het bestelde om welke reden dan ook niet voldoen aan uw verwachtingen, haalt deze de producten weer bij u op en u ontvangt het aankoopbedrag terug. Meer over het retourrecht leest u hier.

We willen onze service blijvend verbeteren. Wij stellen het op prijs als u uw op- of aanmerkingen aan ons meldt. U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail. Tussen 9.00 en 18.00 uur kunt u ook telefonisch contact opnemen of via de website gebruikmaken van de service chat.

Meer informatie over onze service..

FASHION FOR HOME en het milieu

Tijdens de productie van onze meubels en woonaccessoires willen wij het milieu zo min mogelijk belasten: de coating van ons meubilair is bijvoorbeeld zoveel mogelijk UV-bestendig, wij hebben het gebruik van oplosmiddel tot een minimum beperkt en de verpakking van onze producten is milieuvriendelijk. Wij volgen diverse voorschriften zoals die van CE-markering, het Duitse TÜV en het Sustainable Furnishings Council.

Meer informatie over onze milieubewuste maatregelen kunt u hier vinden.