Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Dressoirs & Ladekasten

Voorraadkast

Voorraadkasten bij Fashion For Home

In ieder huis treft u voorraadkasten aan. Een voorraadkast is een ruime kast waar u allerlei voorwerpen in kunt opbergen. Van eten en drinken wat u niet in het zicht wilt hebben staan tot vazen: u kunt het allemaal kwijt in een voorraadkast. U kunt de planken in deze kast ook als design kast gebruiken voor uw boeken. Natuurlijk zijn er ook voorraadkasten die ruimte bieden aan grote voorwerpen zoals opklapbare tuinstoelen die u niet het hele jaar nodig heeft. Het assortiment voorraadkasten van Fashion For Home is zeer uitgebreid. U vindt dan ook zeker een kast die bij uw andere woonkamermeubels past. Om uw inrichting compleet te maken, kunt u enkele bijpassende kunstbeelden aan de wand hangen.

Voorraadkasten door het hele huis

Voorraadkasten kunt u werkelijke in iedere ruimte van uw huis of zelfs kantoor plaatsen. Van kelder tot woonkamer en zelfs de gang. In u kelder plaatst u een doorsnee rek. Voor in de woonkamer is het van belang dat de stijl van de voorraadkast overeen komt met de stijl van uw audiomeubel. Hier kunt u ook een lage kast plaatsten met een sfeerhaard erop en een kunstfoto voor een elegante, warme uitstraling. U kunt uw voorraadkast natuurlijk ook op de kamer van uw kinderen plaatsen zodat het speelgoed netjes opgeruimd kan worden. Met de voorraadkast heeft u ontzettend veel mogelijkheden.

Onze selectie voorraadkasten

Al onze voorraadkasten en andere meubels, accessoires en outdoor meubels staan voor kwaliteit. Zo worden de voorraadkasten, net als andere meubels, regelmatig onderworpen aan deskundige kwaliteitscontroles. Ook onze kunstdrukken ondergaan deze controles. Onze brede kunstcollectie is opgebouwd in samenwerking met Guillaume Trotin, de curator van de West Berlin Gallery. In onze kusntcollectie vindt u diverse stijlen zoals Fine Art, Street Art en Pop Art. Bij Fashion For Homenken we verder dan alleen de voorraadkasten. U kunt bij ons terecht voor uw gehele inrichting. Heeft u vragen over onze meubels of accessoires dan kunt u contact opnemen met onze behulpzame klantenservice.