Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Vloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden

Wanneer je een kamer gaat inrichten dan is het goed om ook na te denken over wat je op de vloer gaat leggen. Worden het karpetten, een kamerbreed tapijt of anders? De keuze is natuurlijk aan jou. Graag geven wij van Fashion For Home je wat leuke ideeën over het gebruik van vloerkleden.

Behaaglijk

Wanneer je ’s morgens uit je bed stapt en je loopt met blote voeten over de koude plavuizen of het koele laminaat, dan kan dat heel lekker zijn. Vooral in de zomer. Maar in de winter… dan weet je soms niet hoe snel je sloffen of sokken aan moet trekken. Dit ‘probleem’ kun je ook oplossen door kleden te gebruiken. Dat is pas behaaglijk aan je voeten.

Minder energiekosten

Een huis zonder vloerverwarming – zoals de meeste huurhuizen – kan het hele jaar door kouder aanvoelen. Om de kosten van verwarming te verlagen kan tapijt of vloerbedekking uitkomst bieden. Net als gordijnen isoleren kleden , waardoor het warmer aanvoelt in huis. Hierdoor hoef je minder snel de verwarming aan te zetten en zal je de temperatuur ook niet te hoog hoeven laten stijgen. Dat scheelt snel in de energierekening. Hou je niet van kamerbreed tapijt, dan kan een kleed als accent in de kamer al heel veel voor je betekenen.

Nieuwe look

Wist je dat je door een element te veranderen in een kamer de hele look van het interieur kan veranderen? Wanneer je een kamer een andere sfeer wilt geven, kun je dat met een kleed in combinatie met bijpassende gordijnen in een handomdraai doen, zonder de muur opnieuw te verven of te behangen of de meubels te vervangen. Om die reden kun je kiezen voor de aanschaf van een mooi tapijt.

Lopertjes & romantiek

Wij hebben verschillende vloerkleden waarmee je de look van het interieur kunt veranderen. Kies het woontextiel zo dat het perfect past bij de vorm van de kamer. In een rechthoekige kamer kies je voor een meer langwerpige loper, om zo de lengte van de kamer te benadrukken.In een vierkante ruimte kies je voor een vierkant of een rond kleed. En wat dacht je van een lekker pluizig dik materiaal voor de open haard?

De juiste plaats

Een vloerkleed komt het mooist tot zijn recht wanneer je deze echt betrekt bij de rest van de kamer. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een rechthoekige versie onder het bed plaatst, waarbij het wel groter is dan de oppervlakte van het bed, zodat het rondom uitsteekt. Wil je iets met de zithoek doen, leg het dan voor de banken. Zo creëer je een mooie vlakverdeling, waardoor de kamer er nog gezelliger uitziet.

Kies je kleur

De collectie is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. Kies de kleur van het kleed bij voorkeur in de kleur van de gordijnen, de kussentjes op de bank of een van je andere favoriete meubelstukken. Zo breng je het interieur helemaal samen.

Meest recente klantenbeoordelingen

Vloerkleed Sethos groen 140x200 cm beoordeeld op 13-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Ik heb het kleed pas 3 dagen,dus kan ik nog niet oordelen hoe het kleed zich houdt.

Vloerkleed Sethos groen 160x230 cm beoordeeld op 20-09-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Heel mooi zacht kleed!