Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Verlichte Meubels

Verlichte meubels

Verlichte meubelen bij Fashion For Home

Vindt u dat uw huis of appartement net iets extra's gebruiken kan? Wilt u uw woonkamer of tuin enkele moderne accenten geven? Dan zijn onze verlichte meubelen precies wat u nodig heeft. Met deze functionele accessoires en moderne woondecoratie kunt u de perfecte loungesfeer verzorgen, zowel binnen als buiten. Onze goedkope én goede kwaliteit design meubelen geven een moderne en stijlvolle look aan uw inrichting. Wanneer u eenvoudig enkele aanpassingen wilt aanbrengen, denken wij graag met u mee.

Verlichte meubelen: de nieuwe trend

Verlichte meubelen van Fashion For Home zorgen ervoor dat, zoals de naam aangeeft, uw huis gaat stralen. Vul uw kamer met gekleurde lichten die bijvoorbeeld accenten aanbrengen op uw modulaire zitbank en design hocker. Het verlichte meubilair van Fashion For Home is trendy en speels tegelijk. Het zijn daarbij ook nog meubelstukken met een elegant design. Het licht dat voortkomt uit deze meubelen verandert van kleur op door uzelf afgestelde intervallen. De verschillende kleuren verhogen de aantrekkelijkheid van de verlichte meubelen. Breng sfeer aan met een verlichte bloempot op uw buffetkast of uw tuintafel. De verlichte meubelen en zitzak ringen van Fashion For Home zijn niet alleen maar interieurdecoratie, een kamer wordt zo pure kunst.

Onze keuze aan verlichte meubelen

Van de gehele selectie verlichte meubelen zijn onze verlichte krukjes populair, ook voor een zakelijke omgeving zoals een kantoor. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar moderne verlichting naast uw bureautafels? Dan bent u in onze webshop op de juiste plaats. Onze verlichte meubels zijn niet alleen erg stijlvol, maar zijn ook geproduceerd onder de meest actuele normen voor brandveiligheid. Overtuig uzelf van de hoogwaardige materialen en ontwerpen die ook zorgen voor een aangename sfeer in uw bedrijf. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Meest recente klantenbeoordelingen

Lichttafel Firefly beoordeeld op 10-04-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Had hem voor 999 euro op n andere site gezien en hier heb ik hem voor 329€

Lichttafel Firefly beoordeeld op 12-09-12 door eKomi klantenbeoordelingen

1 x opladen en dan werkt het licht in de tafel 8 uren lang snoerloos, heel leuk object!

Hocker Firefly beoordeeld op 20-08-12 door eKomi klantenbeoordelingen

tevreden

Hocker Firefly beoordeeld op 16-05-11 door

Zien er super uit, maar de prijs vind ik een beetje te hoog. Hoelang zit een ongestoffeerde stoel comfortabel?

Hocker Firefly beoordeeld op 16-05-11 door

Goede ambacht, goed licht, handige afstandsbediening. Ik ben dik tevreden.