Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Bedden

Tweepersoonsbedden

Tweepersoonsbedden

Of je nu single bent of een vaste partner hebt: een tweepersoonsbed is gewoon heerlijk om in te slapen. Zo heb je alleen of samen heerlijk de ruimte. Een 2 persoonsbed neemt echter wel wat ruimte in, maar met deze tips van FashionforHome.nl houd je voldoende ruimte over in de slaapkamer om je pronkstuk – je tweepersoonsbed – mooi uit te laten komen.

Lekker slapen

Tweepersoonsbedden geven veel slaapcomfort en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo zijn er normale, standaard tweepersoonsbedden van twee meter lang en meestal 140 centimeter breed, maar je kunt ook kiezen voor een Kingsize bed, met een breedte tot 210 centimeter. Goede bedden en de bijbehorende matrassen zorgen voor een goede nachtrust. Kies dus altijd een bed waar jij je comfortabel in zal voelen.

Meten is weten

Voordat je een tweepersoonsbed aanschaft is het verstandig om de slaapkamer goed op te meten en te kijken waar je het bed wilt gaan plaatsen. Zo weet je precies hoe en waar je het bed wilt gaan plaatsen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In een grote slaapkamers kun je eenvoudig naast een tweepersoonsbed een mooie, bijpassende kledingkast kwijt en eventueel twee nachtkastjes. Heb je een kleinere kamer, dan kun je beter kiezen voor een mooi tweepersoonsbed en de nachtkastjes achterwege laten.

Verschillende materialen

Voor het maken van bedden worden vaak verschillende materialen gebruikt. De echte klassieker is hout en daarom zie je ook veel houten bedden in onze collectie. Verder zie je ook dat er veel gebruikt wordt gemaakt van metaal voor het frame. Een bed van hout is echter vaak wat steviger, vooral als je kiest voor een Kingsize bed.
Bij Fashion For Home hebben we een uitgebreid aanbod voor de slaapkamer waaronder een ruime keuze aan tweepersoonsbedden. Of je nu voor degelijk massief eikenhout gaat of voor moderne, strakke lijnen. Je vindt het ideale tweepersoonsbed in onze webshop