Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Tuinmeubels

Tuinmeubels

Tuinmeubels bij Fashion For Home

Zodra de lente begint, is iedereen het liefst in de tuin, op het balkon of op het terras. Als het dan iets warmer wordt, is het weer tijd voor gezellige barbecue- en tuinfeesten. Daarvoor heeft u natuurlijk het liefst stijlvol en functioneel tuinmeubilair in uw tuin of op uw balkon en bijpassende woondecoraties die ideaal zijn om buiten te gebruiken. Fashion For Home biedt veel soorten tuinmeubels en accessoires zoals verlichte bloempotten en zitzak banken die uw tuin tot een aantrekkelijke locatie maken. Wanneer u geen grote tuin heeft maar een balkon of klein terras bieden we u ook compacte meubels aan.

Een ontspannen sfeer met tuinmeubels

Naast tuin meubels biedt Fashion For Home ook een groot assortiment meubels aan voor uw interieur. Zo kunt u zowel in uw tuin als binnen een plek creëren geheel naar uw eigen smaak. Ons assortiment is uitgebreid en speelt op diverse trends in. Naast onze tuinmeubels hebben we multifunctionele ombouwbedden maar ook moderne highboards en comfortabele clubfauteuils. Bij ons vindt u zeker datgene waarnaar u op zoek bent of het nu voor binnen of buiten is. Wij hechten bijzonder veel waarde aan de kwaliteit van onze tuinmeubels. Deze ondergaan daarom diverse kwaliteitscontroles, zodat u optimaal plezier van uw meubels heeft.

Ons assortiment van tuinmeubels

Fashion For Home biedt u exclusieve en functionele tuinmeubelen aan die van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn geproduceerd. Onze tuinmeubels zijn zo gemaakt dat ze alle weersomstandigheden doorstaan. Bij ons krijgt u moderne zithoeken door design ligstoelen, tuinstoelen en tuinbanken te combineren. Maak het gezellig en geniet van de eerste zonnestralen met een goed boek of een glas wijn. Tuinmeubels zijn in de zomer onmisbaar. Een zitcombinatie biedt uitkomst wanneer u een gezellig feest met vrienden wilt organiseren of wanneer u gewoon een gezellige middag met uw familie heeft. Met een sfeerhaard kunt u vanaf stijlvolle en comfortabele tuinmeubels heerlijk achterover leunen en ontspannen met een sfeervol vuur in de nabijheid. Onze bio-ethanol haarden kunt u overigens ook binnen gebruiken. In ons uitgebreide assortiment vindt u ook tuingereedschap en textielverzorging voor uw tuinmeubelen. Fashion For Home combineert multifunctionaliteit graag met design.

Meest recente klantenbeoordelingen

Zitzak relax! Swim turqoise beoordeeld op 12-09-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Dacht dat de zitzak geheel gevuld zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn, er zit een luchtkussen in dat nog opgepompt moet worden. Platter pakket om te verzenden, maar oppompen veel werk.

Zitzak relax! Swim donkerrood beoordeeld op 12-09-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Dacht dat de zitzak geheel gevuld zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn, er zit een luchtkussen in dat nog opgepompt moet worden. Platter pakket om te verzenden, maar oppompen veel werk.

Hocker Firefly beoordeeld op 20-08-12 door eKomi klantenbeoordelingen

tevreden

Set van 2 tuinstoelen Sanya II grijs beoordeeld op 03-07-12 door eKomi klantenbeoordelingen

De stoelen zijn helemaal wat we zochten. Comfortabel, stevig en toch transparant en licht. Dat laatste is belangrijk voor het gebruik op ons balkon. De kwaliteit van de materialen is prima en de afwerking (lassen, bevestiging bekleding) is heel mooi gedaan. De bekleding kan losgeschroefd worden en evt. vervangen. De rubber voetjes onder de slee zijn strak en goed bevestigd.

Hocker Firefly beoordeeld op 16-05-11 door

Zien er super uit, maar de prijs vind ik een beetje te hoog. Hoelang zit een ongestoffeerde stoel comfortabel?

Hocker Firefly beoordeeld op 16-05-11 door

Goede ambacht, goed licht, handige afstandsbediening. Ik ben dik tevreden.