TEAM

Samen sterk voor Fashion For Home

Wij hebben ons in enkele jaren ontwikkeld tot een multichannel aanbieder met veel tevreden klanten en showrooms in zes Duitse steden én Wenen. Dat hebben we te danken aan een gemotiveerd en divers team dat ondertussen meer dan 100 man sterk is. De verschillende talen, culturele achtergronden en uiteenlopende interesses zijn de basis voor ons inspirerende team.
Holger Krause

"Ik ben er trots op om in een bedrijf te werken, waar diversiteit vanzelfsprekend is."

Holger, Director Product and Development

Fotografie, IT, logistiek, interieuradvies, techniek, klantenservice, inkoop, kwaliteitscontrole, grafische vormgeving, verkoop, design, boekhouding, marketing, architectuur en redactie – we hebben alle disciplines in huis!

Wat ons verbindt, is onze passie voor designmeubels tegen een betaalbare prijs. Wij helpen graag met het realiseren van je woondromen.


Designers | Fashion For Home

Head of Sourcing

Wat Brenton, de Australische architect, zo waardeert aan Europa? Het lekkere eten, het veelzijdige cultuuraanbod plus het feit dat hij hier slaagt in zijn zoektocht naar de beste meubeldesigns voor onze klanten.

Designers | Fashion For Home

Woonstyliste

Carola is binnenhuisarchitect in hart en nieren die de wensen van haar klanten perfect weer te vertalen. Zo is ook haar design voor een opgeruimde gang ontstaan: een praktische garderobekast Stiva voor kantoor of thuis.

Designers | Fashion For Home

Search Engine Marketing

Doordeweeks staat Britta klaar voor onze klanten om in het weekend stevig aan de wandel te gaan met haar hond.

Designers | Fashion For Home

Head of Product

Er is eigenlijks niets dat Immo niet weet. Dat maakt hem niet alleen een betrouwbare analyticus maar ook de gevaarlijkste tegenstander van het hele team bij Quizduel.

Designers | Fashion For Home

Digital designer

Altijd een gentleman, onze Persisch-Franse designer Sami en zijn streven om orde in de pixelchaos te scheppen waarderen wij ten zeerste.

Designers | Fashion For Home

Human Resources

Manu: big smile? Check. Organisatietalent? Check. Hondenvriend? Check. Loves checklists? Check!

Designers | Fashion For Home

Head of Customer Operations

Stephan is de grootste Borussia Dortmund-fan die er op kantoor rondloopt. Niet minder toegewijd is hij als klantgerichte duizendpoot!

Designers | Fashion For Home

Head of SEM and Display

Florian, ons teammember met de meeste dienstjaren is een expert op het gebied van Google Adwords, zijn gitaar en lekkere wijn..