Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Tafels

Tafelblad

Tafelbladen bij Fashion For Home

Wanneer u een tafel aanschaft bekijkt u allereerst het tafelblad. Een tafelblad moet uit duurzaam materiaal bestaan zoals eikenhout of kersenhout. Daarnaast is het belangrijk dat het bureau design u bevalt en moet de betreffende werktafel bij het doel dat u voor ogen heeft passen. Is de tafel geschikt als eettafel, vergadertafel of zelfs thuiswerkplek. Een tafelblad moet bij elk doel in ieder geval glad aan de oppervlakte zijn en dat ook blijven. Dit geldt ook voor de verlengstukken waarmee u een tafelblad kunt verlengen. Dit dient stijlvol e gaal in elkaar over te lopen.

Een goed tafelblad maakt productief

Bent u op zoek naar een goede kamerinrichting voor uw thuiswerkplek of kantoor dan kunt u hier terecht. De inrichting begint vaak bij de keuze van de tafelbladen. Het is belangrijk de grootte van een tafelblad goed in te schatten zodat er voldoende huiskamerstoelen omheen kunnen of juist kantoortafels in de ruimte kunnen. Uiteraard dient u bij het plaatsen van de tafelbladen ook te kijken naar de lichtpunten. Voldoende licht door bijvoorbeeld design tafellampen is van belang om productie f te kunnen werken aan uw tafelblad of een gezellige avond te hebben. Bij Fashion For Homenken we graag mee met uw mogelijkheden en geven u geheel vrijblijvend interieur ideeen.

Onze collectie tafelbladen

Wanneer u in onze webshop heeft rondgekeken, heeft u vast gezien dat we een uitgebreide collectie design bureautafels en tafels te bieden hebben. Of u nu een tafelblad zoekt voor uw design woonkamer of voor uw werkruimte de nodige kantoormeubels: hier kunt u exclus ieve meubels vinden. We testen al onze producten uitvoerig voordat ze naar u verzonden worden. Daarnaast is de verpakking kwalitatief goed zodat u geen kras op uw tafelblad van Fashion For Home hoeft te verwachten. Wij staan voor kwaliteit in het geheel productieproces en de verzending. Onze bezorgers zorgen zelfs voor bezorging tot in uw huis.