Sustainable Living

Sustainable Living

De meubels van Sustainable Living vallen in de categorie duurzaam design. Ze zijn gemaakt met het oog op het milieu. De meubels van Sustainable Living bestaan uit gerecycled materiaal. Het hergebruik van materialen staat hierbij op nummer een. Bij Fashion For Home vind je deze collectie milieuvriendelijke meubels. Duurzaamheid, milieubescherming en upcycling staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Een uitgebreide collectie Sustainable Living meubels

Bij Fashion For Home heb je de keuze uit een uitgebreid en veelzijdig assortiment met meubels van Sustainable Living. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit mooie dressoirs en diverse tafels en stoelen. Voor elk budget zijn er duurzame design meubels verkrijgbaar. Er zal vast en zeker iets tussen zitten dat jou zal aanspreken. Je koopt namelijk meubels van een duurzaam design en tegelijkertijd lever je een bijdrage aan een beter milieu. Daarmee doe je een eerlijke aankoop voor in je woning.

Milieubewust wonen in diverse stijlen

De meubels van Sustainable Living maken het mogelijk om milieubewust te wonen in diverse stijlen, van klassiek tot aan een moderne stijl. Een aantal van onze meubels zijn vervaardigd uit scheepshout. Dit hout is afkomstig van vissersboten die decennia lang op zee hebben gevaren. Deze meubels kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere klassieke meubels van Fashion For Home. Verder kun je ook de keuze maken voor moderne items uit onze collectie meubilair. Daarmee heb je voldoende keuzemogelijkheden om je woning mooi aan te kleden.

Beleef duurzaam plezier van je aankoop bij Fashion For Home

Breng een bezoek aan onze webshop , wanneer je meubilair wenst van een duurzaam design. In onze online meubelwinkel vind je milieuvriendelijkheid in elk facet terug. Van de productie tot aan de levering vinden wij het belangrijk dat jij plezier beleeft aan je meubels en dat we tegelijkertijd goed met de wereld en haar natuurbronnen omgaan. Maak daarom de keuze voor de Sustainable Living meubels en geniet in alle tevredenheid van je aankoop.

Meest recente klantenbeoordelingen

Eetbank Clash beoordeeld op 25-01-16 door eKomi klantenbeoordelingen

Bankje is erg naar wens. Geeft een industriële look en vind het verhaal achter het bankje ook bijzonder. Bankje staat erg leuk bij onze eettafel.

Eetbank Clash beoordeeld op 16-07-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Leuke eetbank met authentiek hout; prima vormgeving en afmetingen. Solide uitgevoerd. Is een echte eye catcher. De opgedrukte letters (ZEE SCHIP; REDERIJ) op de voor- en achterzijde van het zitgedeelte heeft n.m.m. niets met gebruikt Indonesisch teakhout (van schepen) te maken; dat had van mij niet gehoeven.

Boekenkast Shipwood donker beoordeeld op 12-05-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Een heel erg mooi product, fantastisch goede kwaliteit, zwaar scheepshout. Niet goedkoop, maar ben er heel erg blij mee. en omdat ik binding met China heb is het een leuke bijkomstigheid dat het hout van oude Chinese vissersboten afkomt.

Lowboard Shipwood II donker beoordeeld op 26-09-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Kast exact zoals op de website. 1 van de lades had intern enige schade door verkeerde montage, dit is van buitenaf niet te zien en hinderd het gebruik niet.

Tafel Shipwood III donker beoordeeld op 26-09-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Leuke tafel! Mooie afwerking

Dressoir Clash smal beoordeeld op 23-11-13 door

Hartstikke mooi tv-kastje/ dressoir. Het hout is prachtig en mooi in combinatie met het metaal.

Dressoir Shipwood I natuur beoordeeld op 12-04-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooi, goede kwaliteit. Gelet op de details.

Salontafel Shipwood II donker beoordeeld op 15-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooie tafel! In het echt is hij nog mooier dan op de foto's. Wij zijn dus heel erg blij met onze aankoop.

Lowboard Shipwood II donker beoordeeld op 17-08-12 door eKomi klantenbeoordelingen

De kleur van het hout is in het echt een stuk donkerder dan op de foto helaas

Lowboard Shipwood II donker beoordeeld op 16-08-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Precies zoals was omschreven.