Sustainable Living

Sustainable Living

De meubels van Sustainable Living vallen in de categorie duurzaam design. Ze zijn gemaakt met het oog op het milieu. De meubels van Sustainable Living bestaan uit gerecycled materiaal. Het hergebruik van materialen staat hierbij op nummer een. Bij Fashion For Home vind je deze collectie milieuvriendelijke meubels. Duurzaamheid, milieubescherming en upcycling staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Een uitgebreide collectie Sustainable Living meubels

Bij Fashion For Home heb je de keuze uit een uitgebreid en veelzijdig assortiment met meubels van Sustainable Living. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit mooie dressoirs en diverse tafels en stoelen. Voor elk budget zijn er duurzame design meubels verkrijgbaar. Er zal vast en zeker iets tussen zitten dat jou zal aanspreken. Je koopt namelijk meubels van een duurzaam design en tegelijkertijd lever je een bijdrage aan een beter milieu. Daarmee doe je een eerlijke aankoop voor in je woning.

Milieubewust wonen in diverse stijlen

De meubels van Sustainable Living maken het mogelijk om milieubewust te wonen in diverse stijlen, van klassiek tot aan een moderne stijl. Een aantal van onze meubels zijn vervaardigd uit scheepshout. Dit hout is afkomstig van vissersboten die decennia lang op zee hebben gevaren. Deze meubels kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere klassieke meubels van Fashion For Home. Verder kun je ook de keuze maken voor moderne items uit onze collectie meubilair. Daarmee heb je voldoende keuzemogelijkheden om je woning mooi aan te kleden.

Beleef duurzaam plezier van je aankoop bij Fashion For Home

Breng een bezoek aan onze webshop , wanneer je meubilair wenst van een duurzaam design. In onze online meubelwinkel vind je milieuvriendelijkheid in elk facet terug. Van de productie tot aan de levering vinden wij het belangrijk dat jij plezier beleeft aan je meubels en dat we tegelijkertijd goed met de wereld en haar natuurbronnen omgaan. Maak daarom de keuze voor de Sustainable Living meubels en geniet in alle tevredenheid van je aankoop.