STUDIO COPENHAGEN

Meest recente klantenbeoordelingen

Slaapbank Copperfield grijs-zwart beoordeeld op 28-03-14 door

Erg fraai design en ziet er zeker niet uit als een slaapbank. Wat er zo bijzonder aan is, is dat het een volwaardig bed is en niet twijfelaar. Ook leuk is dat je de bed los kan maken van elkaar zodat er een kleine ruimte zit voor mensen die niet wensen tegen elkaar aan te liggen. De bank ligt wel wat hard dus wij gaan er een topmatras op kopen om er een goed bed van te maken. Als zitbank vind ik hem wat tegenvallen que zitcomfort maar misschien ben ik wel verwend.

Slaapbank Copperfield blauw beoordeeld op 27-03-14 door

This is simply an amazing sleep couch! The blue fits perfectly in my color scheme.

Tv-meubel Loca breed beoordeeld op 21-03-14 door

Dit meubel is net wat we zochten, vooral qua afmetingen hadden we niet veel keuze maar we konden op deze manier toch een heel mooi en elegant meubel in onze kamer plaatsen

Eettafel Vio wit ovaal beoordeeld op 24-10-13 door

Mooi afgewerkte tafel

Wandlamp Cetus wit-goud beoordeeld op 24-03-13 door

Mooi in eenvoud en dimbaar. Lengte tussen elektriciteitsdraad en kroonsteentje is aan de krappe kant waardoor het lampje lastig te bevestigen is. Het boorgat zit loodrecht onder de elektricitijdstoevoer, zou handiger zijn als dat er naast zou zitten. Met een beetje handigheid geen redenen om het lampje niet te kopen.

Staande lamp Arcata chroom beoordeeld op 13-02-12 door

Super lamp

Dressoir Dalane walnoot beoordeeld op 10-02-12 door

Een droom!

Fauteuil Dulcina beoordeeld op 16-05-11 door

Een mooi en simpel ontwerp, die stoel Dulcina. Zeker ook goede kwaliteit. Het design bevalt me zeer goed. Alleen de prijs is inverhouding met andere fashion4home-prijzen een beetje hoog. Ligt het aan de bekende designer?

Bed Navasana beoordeeld op 16-05-11 door

Super bed.

Salontafel Stan beoordeeld op 23-08-10 door

Wat een mooie tafel!