Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Accessoires

Staande Spiegels

Staande spiegels bij Fashion For Home

Een staande spiegel is een glazen plaat met op de achterkant reflecterend materiaal waardoor het licht weerkaatst wordt en u zichzelf kunt zien. Omdat een staande spiegel voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden is het raadzaam om stil te staan waarvoor u de spiegel vooral gaat gebruiken. Wilt u de staande spiegel tussen uw halmeubilair met een degelijke hallamp er boven? Of zet u de spiegel liever op de vloer in uw kleedkamer zodat deze fungeert als passpiegel? Met onze spiegels kunt u vele kanten op.

Een staande spiegel voor uw interieur

Staande spiegels zijn vaak echte blikvangers waarvoor u de ruimte moet hebben. U moet zich tenslotte vrij kunnen bewegen om de spiegel wanneer u kleding past. Wanneer u een inloopkast met kledingrekken en 1 deurs kledingkasten heeft mag daar de staande spiegel niet ontbreken. Naast uw standaard met schoenendozen horen staande spiegels daar echt thuis. Zo kunt u uw outfit goed bekijken en de juiste keuze maken wat u die avond thuis een chique diner gaat dragen. Als u deze extra ruimte in huis niet heeft kunt u overwegen de staande spiegel van Fashion For Home in de badkamer te plaatsen met goede wandverlichting. Zo kunt u hetzelfde effect nabootsen.

Onze selectie staande spiegels

De collectie van staande spiegels bij Fashion For Home is heel divers. Zo kunt u voor een romantische stijl kiezen met bewerkt hout of juist een degelijk ontwerp met strakke lijnen. Vaak staat de staande spiegel in de buurt van kamerkasten met kleding zodat u kunt kijken of u voor de juiste kledingcombinatie kiest. Met een goede lichtval door design plafondverlichting maakt u het geheel compleet. De staande spiegels uit onze collectie kunt u ook prima kwijt in de gastenkamer bij uw gastenbed en de 3 deurs garderobekast. Zo komen ook uw gasten niets te kort door onze uitgebreide collectie.