Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Spiegels

Spiegels

Spiegels in huis

Spiegels zijn de kers op de taart in een interieur. Ze geven net dat beetje extra glans en licht dat je nodig hebt om een woning levendig en fris te maken. Bij ons kun je dan ook kiezen uit verschillende modellen. Spiegels maken een ruimte groter. Met spiegels kun je ook bereiken dat een kleine ruimte groter of een smalle ruimte breder lijkt. En dankzij het feit dat een spiegel alles reflecteert kun je mooie elementen in je interieur extra onder de aandacht brengen door ze in een spiegel terug te laten komen.

Functionele spiegels

Behalve dat een spiegel een mooi element is uit esthetisch oogpunt, zijn spiegels natuurlijk ook gewoon functioneel. Wie zou er kunnen wonen zonder passpiegel in de gang, de slaapkamer of de kledingkast? Een garderobespiegel is vrijwel onmisbaar omdat je daar nog even in kijkt voordat je de deur uit gaat en een badkamerspiegel is al helemaal een must, zeker voor mannen als ze zich scheren en voor vrouwen als ze zich opmaken of hun haar doen.

Stijlen

Als je het hebt over de stijl van een spiegel dan heb je het over het uiterlijk ervan. De stijl uit zich in de vorm van de spiegel en in het soort rand of lijst. De spiegel zelf is in principe altijd hetzelfde, tenzij er sprake is van een spiegel waarvan het glas bewust een tintje heeft gekregen. Dat kan het geval zijn in ruimtes waar men wil dat de mensen zichzelf op hun best zien. De rand of lijst van een spiegel kan van metaal, kunststof of hout gemaakt zijn en is soms breed, soms smal en soms helemaal niet aanwezig. Voor liefhebbes van de Scandinavische stijl hebben wij fraaie design spiegels met afgeronde hoeken. Neutraal en toch stijlvol, maar vooral tijdloos. Wie van klassiek houdt kiest voor een houten lijst. Maar een houten lijst kan zeker ook strak en modern zijn. Bij Fashion For Home vind je altijd wat je zoekt

Meest recente klantenbeoordelingen

Spiegel Adorno met plankje beoordeeld op 15-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Spiegel is in hoge mate geschikt voor de gestelde doelen. Past uitstekend bij opbergkist.

Spiegel Adorno groot beoordeeld op 20-10-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Het is een super mooie spiegel voor weinig geld.