Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Slaapbanken

Sofabedden

Sofabedden bij Fashion For Home

Een sofabed is een multifunctioneel woonmeubel. Het is namelijk een driezitter en bed in één. Traditioneel worden sofabedden ook veel gebruikt als logeerbed. Bij onze ombouwbedden staat comfort en design voorop. Met het grootste gemak tovert u uw comfortabele zitbank om tot een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed. Afhankelijk van het model is er ruimte voor één of twee personen. Vanwege het extreme gemak staat u nooit meer voor onaangename verrassingen als er onverwacht een logé aanklopt. Bovendien zijn onze sofabedden niet als zodanig herkenbaar, het laat uw logé versteld staan!

Sofabedden in uw huis

In uw huis kunt u sofabedden op verschillende plaatsen gebruiken. Vooral in kleinere ruimtes is een sofabed erg handig. In studentenkamers is het bijvoorbeeld door ruimtegebrek erg handig om een sofabed te plaatsen. Door de multifunctionaliteit dient deze overdag als tweezitter en ‘s avonds als prinsheerlijk bed. Natuurlijk wilt u uw gasten ook in stijl ontvangen. Onze sofabedden passen dan ook prima in de logeerkamer. In combinatie met een nachttafeltje en leeslamp is uw logeerkamer compleet. U wilt uw logé natuurlijk niet in een ruimte met kille muren laten slapen. Hangt u daarom een aantal wanddecoraties in de logeerkamer. Deze krijgt u natuurlijk bij Fashion For Home.

Onze collectie sofabedden

Wij hebben een uitgebreide collectie aan sofabedden. Deze worden aangeboden in vele verschillende kleuren en materialen. Hierdoor zijn onze sofabedden gemakkelijk te combineren met onze stijlvolle clubfauteuils en veel van onze andere design meubelen. Als u ruimtebesparend wilt inrichten, kijk dan ook eens naar onze klapstoelen. Dankzij de grote keuze vindt u altijd een geschikte slaapbank. Wij bieden sofabedden aan met en zonder armleuning. Van enkele modellen is de bekleding zelfs afneembaar en wasbaar. Bij veel van onze sofabedden ziet u aan de buitenkant niet dat het een slaapbank is. Toch is het mogelijk om prachtig design te combineren met functionaliteit, dat bewijst Fashion For Home.