Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Fauteuils

Slaapfauteuil

De slaapfauteuil bij Fashion For Home

Een slaapfauteuil is een multifunctioneel meubelstuk met meerdere gebruiksmogelijkheden. In een slaapfauteuil kunt u heerlijk zitten, als u hem klik klak omtovert tot logeerbed kunt u er heerlijk op liggen. Alle slaapfauteuils van Fashion For Home zijn fraai vormgegeven, bij de meeste modellen ziet u niet eens dat het eigenlijk opklapbedden zijn. Een ombouwbed is een ideaal meubelstuk voor als u geregeld gasten heeft die de nacht bij u door brengen. U kunt een slaapfauteuil natuurlijk in een logeerkamer of uw eigen slaapkamer plaatsen. In uw woonkamer misstaan onze slaapfauteuils echter ook niet.

Een slaapfauteuil met sfeer

Ideaal is een slaapfauteuil ook als u kinderen heeft die van logeerpartijtjes houden. Om het feest compleet te maken ploft u er een vrolijke kinderzitzak bij en een grappige design afbeelding. In uw logeerkamer met slaapfauteuil plaatst u een nachttafeltje en een design commode zodat al het benodigde aanwezig is voor uw gast. De wanden van uw logeerkamer meer warmte uit laten stralen, doet u met kunst uit de uitgebreide collectie kunstfoto’s en illustraties van Fashion For Home. Deze collectie wordt samengesteld in samenwerking met een curator van de gerenommeerde West Berlin Gallery.

Grote collectie slaapfauteuils

Ongeacht het oppervlakte of de stijl van uw woning vindt u in onze webshop een geschikte slaapfauteuil voor bij uw interieur. Wij bieden u een groot assortiment slaapfauteuils met onder andere chaise lounges en hoekslaapbanken . Al onze slaapfauteuils, andere meubels en woonaccessoires worden vervaardigd in fabrieken die aan de strenge internationale eisen voldoen. Om kwaliteit te garanderen voert Fashion For Home met regelmaat deskundige kwaliteitscontroles uit. Tevens zijn wij lid van de Sustainable Furnishings Council dit betekent dat tijdens de productie van onze slaapfauteuils en andere meubels de natuur niet uit het oog wordt verloren.