• Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

  • Kwaliteit.
  • Betrouwbaar. Getest.

Alle voordelen op een rij
Slaapbanken

Slaapbanken

Meest recente klantenbeoordelingen

Slaapbank Eperny rood beoordeeld op 25-02-15 door eKomi klantenbeoordelingen

eigelijk niets alles kon ik lezen bij het product zelf, de eigenschappen, afmetingen wasvoorschriften enz..

Slaapbank Eperny rood beoordeeld op 18-02-15 door

Wat een luxe,wat een kleur, wat een afwerking, Zit misschien ietsje te hard maar de kussens in de rug geven je het gevoel van totale relaxatie. De zetel is compact goed ontworpen voor kleine ruimtes met toch de maximale comfort van een zetelbed. Schitterende kwaliteit, een pluspunt , de zetelhoezen kunnen gewassen worden. Ik heb deze zetel nu 1 week in mijn huis en geloof me ik kan hem nu al niet meer missen... Wat ben ik blij van mijn aankoop bij fashion for home. Ik prijs hem zeker aan bij mijn vrienden en kennissen. Mijn kinderen waren er meteen weg van. Het was zeker de moeite waart om er een 12 tal weken op te moeten wachten. Zeker niet twijfelen, ik verzeker jullie dit vind je in geen enkele meubelwinkel aan die prijs en kwaliteit. Van harte bedankt

Slaapbank Copperfield blauw beoordeeld op 18-02-15 door

Strak design. En reuze praktisch. Slaapbank is wel wat zwaar. Staat de bank tegen een wand, dan je moet de bank wel naar voren kunnen schuiven omdat de achterleuning naar beneden geklapt wordt als je het als bed gebruikt (bij stroef tapijt moet je tillen met twee personen). De bank komt als bouwpakket. Dat staat niet op de site en is wel prettig om te weten (suggestie om dit wel aan te geven). In elkaar zetten is niet ingewikkeld en kost een uurtje. De kussens zijn -omdat het een slaapbank betreft- hard. een topmatrasje is te overwegen als je erop wil slapen, maar geen must. FashionForHome hield ons prima op de hoogte van de status; het was het wachten waard.

Slaapstoel Copperfield rood beoordeeld op 07-06-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Goede kwaliteit zowel de stoel/matras als de stoffering.

Slaapbank Cardini Due grijs gemêleerd beoordeeld op 03-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

De bank is mooi van vorm, compact. De kleur en het uiterlijk van het bankje komen goed overeen met het plaatje op de website. Eenvoudig in elkaar te zetten. Het is geen zachte bank! En alleen uit klappen tot bed kan wel, maar is zeer lastig en vraagt kracht.

Slaapstoel Cardini Uno grijs gemêleerd beoordeeld op 28-12-12 door eKomi klantenbeoordelingen

De stoel ziet er mooi uit en was gemakkelijk te monteren. Als bed nog niet uitgeprobeerd, maar de verwachting is goed. Even wachten op logeerpartij kleinkinderen.

Slaapstoel Cardini Uno beige-groen beoordeeld op 21-12-12 door

Wij zijn heel blij met deze stoel. We hebben 2 dezelfde gekocht en naast elkaar gezet zodat ze zowel samen als breed twee persoonsbed kunnen worden gebruikt als apart. Het is een mooie kwaliteit en het in- en uitklappen gaat erg makkelijk. Onze gasten zeggen dat ze er heerlijk op slapen!

Slaapbank Bosco kunstleer wit beoordeeld op 23-07-12 door eKomi klantenbeoordelingen

zeer sterk ,goed kwaliteit.

Slaapbank Agoston lichtbruin beoordeeld op 20-07-12 door

Vertaald van FASHION FOR HOME.de De bank is vandaag zonder problemen gearriveerd. Uitpakken, de poten en de zijkanten eraan schroeven en blij:) De bank ziet er goed uit, edele optiek en het beste is: hij is comfortabel met veel plaats om heerlijk te ontspannen. De clou: de rugleuning bestaat uit twee delen, die ieder voor zich in een hoek van 45° gezet kunnen worden. Zo heb je een luie televisiestoel. Op de slaapbank lig je lekker op de harde kussens. Een schouderklopje voor deze aankoop!

Slaapbank Bosco kunstleer zwart beoordeeld op 26-11-10 door

Slim design heel klassiek!