• Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

  • Kwaliteit.
  • Betrouwbaar. Getest.

Alle voordelen op een rij
Slaapbanken

Slaapbanken

Meest recente klantenbeoordelingen

Slaapbank Eperny rood beoordeeld op 25-02-15 door eKomi klantenbeoordelingen

eigelijk niets alles kon ik lezen bij het product zelf, de eigenschappen, afmetingen wasvoorschriften enz..

Slaapbank Eperny rood beoordeeld op 18-02-15 door

Wat een luxe,wat een kleur, wat een afwerking, Zit misschien ietsje te hard maar de kussens in de rug geven je het gevoel van totale relaxatie. De zetel is compact goed ontworpen voor kleine ruimtes met toch de maximale comfort van een zetelbed. Schitterende kwaliteit, een pluspunt , de zetelhoezen kunnen gewassen worden. Ik heb deze zetel nu 1 week in mijn huis en geloof me ik kan hem nu al niet meer missen... Wat ben ik blij van mijn aankoop bij fashion for home. Ik prijs hem zeker aan bij mijn vrienden en kennissen. Mijn kinderen waren er meteen weg van. Het was zeker de moeite waart om er een 12 tal weken op te moeten wachten. Zeker niet twijfelen, ik verzeker jullie dit vind je in geen enkele meubelwinkel aan die prijs en kwaliteit. Van harte bedankt

Slaapbank Copperfield blauw beoordeeld op 18-02-15 door

Strak design. En reuze praktisch. Slaapbank is wel wat zwaar. Staat de bank tegen een wand, dan je moet de bank wel naar voren kunnen schuiven omdat de achterleuning naar beneden geklapt wordt als je het als bed gebruikt (bij stroef tapijt moet je tillen met twee personen). De bank komt als bouwpakket. Dat staat niet op de site en is wel prettig om te weten (suggestie om dit wel aan te geven). In elkaar zetten is niet ingewikkeld en kost een uurtje. De kussens zijn -omdat het een slaapbank betreft- hard. een topmatrasje is te overwegen als je erop wil slapen, maar geen must. FashionForHome hield ons prima op de hoogte van de status; het was het wachten waard.

Slaapbank Wave Two zwart beoordeeld op 25-06-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Je koopt iets van een plaatje en dan moet je maar afwachten hoe het er in werkelijkheid uitziet. En dan ervaar prijs/product prestatie als zeer goed

Slaapbank Cardini Due rood beoordeeld op 04-04-14 door

Value for money = goed. The sofa bed is comfortable, the colour is vivid and in general it is a very nice sofa bed.

Slaapstoel Cardini Uno zwart beoordeeld op 15-03-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Prachtige design stoel en als bed prima lengte en breedte. Als extra bonus is dat de hoes gewassen kan worden. Staat fantastisch!

Slaapstoel Q6 rood beoordeeld op 03-07-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Door kopen vanaf een plaatje heb je geen direct beeld wat je moet verwachten, maar dat viel niet tegen. Het blijft echter afwachten wat de kwaliteit is in naar verloop van tijd.

Slaapstoel Cardini Uno grijs gemêleerd beoordeeld op 16-05-11 door

Ik heb de slaapstoel nu een maand en hij is echt heel makkelijk in het dagelijks gebruik. Makkelijk in en uit te klappen, echt aan te bevelen voor een klein appartement als stoel. Hij is heel comfortabel en zelfs geschikt voor twee personen. Ziet er mooi uit!

Schlafsofa Copperfield Grau-Schwarz beoordeeld op 04-11-10 door

Tijdloos design, mooie vorm, veelzijdig.

Schlafsofa Copperfield beoordeeld op 09-09-10 door

Een geweldige bank die alles wat beloofd wordt waar maakt! Makkelijk in elkaar te zetten en vervolgens combineren maar! Zit lekker, ligt lekker en hangt lekker :-) De draaistoelen zijn geweldig! Wij zijn dik tevreden!