Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Schoenenrekken

Schoenenrekken

Opgeruimd staat netjes met behulp van schoenenrekken

Grote kans dat ook jij dit scenario herkent: je komt thuis van een drukke dag en het eerste wat je doet, is het uittrekken van je schoenen. Je werpt ze in een hoekje van de gang, waar niet veel later ook de schoenen van je partner en andere huisgenoten belanden. En zo gaat het iedere dag opnieuw, totdat het een rommeltje wordt. Komt dit je bekend voor? Zonde! Niet alleen omdat het slordig oogt, ook omdat je het overzicht van je schoenencollectie op die manier verliest en je gemakkelijk over al die losliggende schoenen kunt struikelen. Gelukkig bestaan er talloze opties om je schoenen op een handige, overzichtelijke en toch elegante manier op te bergen met behulp van schoenenrekken. Met een schoenenrek maak je van jouw hal weer een opgeruimd en stijlvol entree.

Een slimme manier om je schoenen op te bergen

Veel mensen kiezen ervoor om een schoenenrek in de hal neer te zetten. Dan kunnen alle bewoners van het huis er gemakkelijk bij en kun je je schoenen meteen in het rek plaatsen bij thuiskomst. Ook de slaapkamer of bijkeuken kunnen geschikte ruimtes zijn. Heb je een grote schoenencollectie en beperkte ruimte? Dan kun je ervoor kiezen om in de hal een schoenenrek te plaatsen met je veelgebruikte paren en elders een opbergsysteem voor de schoenen die je minder vaak aantrekt.

Een schoenenrek voor jouw interieur

Schoenenrekken hoeven zeker niet saai te zijn. Ze zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar waardoor voor ieder interieur wel een passend schoenenrek te vinden is. Op Fashion For Home vind je talloze designs om uit te kiezen. Hou bij het kiezen van een schoenenrek rekening met de ruimte die je ervoor hebt en het aantal schoenen dat erin moet worden opgeborgen. In een kleine ruimte kan een lage opbergkast met planken uitkomst bieden. Heb je meer ruimte in huis? Dan kun je kiezen voor een grotere schoenenkast waar de schoenen van het hele gezin in passen.

Overzichtelijk en netjes

Schoenenrekken kunnen open of dicht zijn. Het voordeel van een open opbergsysteem is dat je overzicht hebt over al je schoenen. Er bestaan ook fraaie systemen waarbij je schoenen uit het zicht blijven. Spreekt dat je meer aan? Kies dan bijvoorbeeld voor een schoenenkast met deurtjes waar een opbergrek achter verborgen zit. Een handige manier om je schoenen netjes bij elkaar te houden, is door gebruik te maken van speciale schoenendozen die op Fashion For Home verkrijgbaar zijn. De schoenendozen zijn voorzien van een venster om je schoenen gemakkelijk te kunnen vinden en ze sluiten goed af met een magneetsluiting. De vrolijke kleuren maken de dozen een echte eyecatcher. Neem eens een kijkje naar de mogelijkheden en bepaal welk schoenenrek bij jouw behoefte past.

Meest recente klantenbeoordelingen

Schoenenkast Bianco laag beoordeeld op 26-08-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooie en heel degelijke kast die bovendien zeer makkelijk in elkaar te zetten is; overal is aan gedacht en de verpakkingen en instructies spreken voor zich.

Schoenendozen voor Shoe Tree en Box Base wit beoordeeld op 01-12-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Is, wat ik had verwacht

Schoenendozen voor Shoe Tree en Box Base rood beoordeeld op 01-12-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Maakt het opbergen van schoenen mooier en overzichtelijker

Schoenenkast Adorno beoordeeld op 07-07-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooi gedetailleerde ontwerpen, handwerk is er van af te lezen. Helaas wel een lange levertijd

Schoenenkast Bianco hoog beoordeeld op 11-06-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Het product is met goede kwaliteit en goede monteringsanvising

Schoenendozen voor Shoe Tree en Box Base turquoise beoordeeld op 28-05-13 door eKomi klantenbeoordelingen

product voldoet volledig aan mijn verwachting!

Schoenenkast MiPuro wit rechts beoordeeld op 22-03-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Een kast met de juiste afmetingen vinden, is vrij lastig. Deze kast voldoet wat dat betreft in een smalle gang.

Schoenendozen voor Shoe Tree en Box Base wit beoordeeld op 29-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Erg goed afgewerkt, handig met magneet. Schoenen met een hak passen niet, dat is jammer.

Schoenenkast Marina beoordeeld op 17-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

DEZE SCHONENKAST IS ZOO MOOI. DE LADEN ZIJN RUIMTE, GENOEG VOOR 3 OF 4 PAR ZANDALEN OF 3 PAAR DAMENSCHONEN.... PRAKTISCH OOK DE LADEN BENEDEN VOOR SHOE SHINE MATERIAL.

Schoenenkast Spinn wit beoordeeld op 19-05-11 door

Een geweldig idee, mooi van uiterlijk en nog functioneel ook!