Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Schoenenrekken

Schoenenkasten

Schoenenkasten bij Fashion For Home

Wie graag af wil van de berg schoenen onder en rond de kapstok of in zijn slaapkamer kan hem goed gebruiken: De schoenenkast. Wij hebben dan ook verschillende schoenenkasten, die je verlossen van rondslingerende pumps, gympen, brogues en laarzen en die zorgen voor een opgeruimde hal of slaapkamer.

Het ideale opbergmeubel

Alle schoenen op één plek, netjes opgeborgen in dozen, rekken of schappen. Het verschil met een gewone kast zit in het ontwerp. Een schoenenrek heeft een open ontwerp, waardoor je schoenen zichtbaar zijn en de natuurlijke materialen kunnen ademen. Een kast beschermt je schoenen of laarzen tegen fel zonlicht en eventueel andere invloeden van de omgeving.

In jouw interieur

Je kast kun je in de hal plaatsen waar je binnenkomt of in de berging maar onze prachtige design rekken staan ook goed in een inloopkast of omkleedruimte. Wanneer je een uitgebreide schoenencollectie hebt, kun je natuurlijk meerdere kasten gebruiken. Om het schoenen verwisselen comfortabel te maken, denk eens aan het idee van een gemakkelijke lounge fauteuil bij de kast. Om het helemaal aangenaam te maken plaats je er eventueel een voetenbankje erbij.

Onze handige schoenenkasten

De collectie is veelzijdig. Naast je uitgebreide verzameling schoenen kun je er ook andere voorwerpen in opbergen. De kasten van Fashion For Home kunnen zelfs gebruikt worden als audiomeubel of design sideboard. U bent met onze kasten niet gebonden aan één manier van gebruiken. Voor je schoenenkast heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren, groottes en stijlen. Alle design meubels en woonaccessoires worden onderworpen aan deskundige kwaliteitscontroles door ons lokale team ter plekke. Heb je nog vragen over ons aanbod? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.