Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Fauteuils

relaxstoelen

Relaxstoelen bij Fashion For Home

De naam doet het al vermoeden, de relaxstoel is ontworpen om even aangenaam achterover te leunen. Het is dan ook geen wonder dat onze stoelen u in ultieme staat van ontspannenheid brengen. Niets is zo ontspannend om na een harde dag werken met een drankje in uw relaxstoel neer te ploffen en uw voeten op de bijbehorende voetenbank te laten rusten. In het schemerige licht van uw design lamp, met een boek naast u op de bijtafel en uw schoenen in het daarvoor bestemde wandkast, relaxt u als nooit tevoren. Geen zin in televisie? Neem dan plaats in uw comfortabele stoel en geniet van de vlammen en warmte van uw gelhaard. Voor een grote keuze aan relaxstoelen in vele verschillende materialen, afmetingen en kleuren moet u bij Fashion For Home zijn.

De relaxstoel in uw interieur

Relaxstoelen zijn gemakkelijk te plaatsen in heel uw huis. In combinatie met een vloerkussen voor extra comfort en een design kast creëert u uw eigen bibliotheek. Met enkele kinderzitzakken erbij zorgt u ervoor dat u ook voorbereid bent op eventueel bezoek. Relaxstoelen passen in de logeerkamer, woonkamer, slaapkamer en zelfs in de hal. Waar u uw stoel ook neerzet, overal vindt u een plek waar hij past. Als u een kleur uitkiest die gemakkelijk te combineren is, past de stoel zelfs bij uw bureautafel. Bij Fashion For Home vindt u de ideale relaxstoel die aan uw wensen voldoet.

De relaxstoelen van Fashion For Home

Wij bieden u een brede keuze aan relaxstoelen. Van klassiek tot modern design, u vindt het allemaal bij Fashion For Home. Vanwege deze grote keuze vindt u altijd een stoel die te combineren valt met bijvoorbeeld uw buffetkast of glastafel. Onze relaxstoelen zijn multifunctioneel: zo hebben enkele modellen zelfs een slaapfunctie. Om hiervan gebruik te maken klapt u de stoel eenvoudigweg uit, waarbij u uw relaxstoel het beste op een tapijt neerzet om uw vloer optimaal te beschermen.