Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Wandrekken

Rekken

Rekken in het interieur

Het meubilair speelt een belangrijke rol bij het thuis voelen. De één gaat voor een klassieke inrichting met veel details en de ander gaat juist voor praktisch. Een rek dient als een functionele en nuttige opbergmogelijkheid voor kantoorbenodigdheden, keukenapparatuur of zelfs chique accessoires. Het gebruik van rekken of lowboards zorgt voor optimaal gebruik van ruimte in de kamer. In tegenstelling tot een design commode is een rek net zoals een audiomeubel aan de voorzijde open wat verplaatsen vaak gemakkelijker maakt. Bij Fashion For Home bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van opbergen. Of u nu een design rek zoekt of een multifunctionele kast, u vindt het hier.

Diverse rekken in huis

De toepasbare mogelijkheden van de rekken zijn haast oneindig. In de woonkamer kunt u uw boekencollectie erin kwijt, op zolder verschillende dozen en op de logeerkamer naast het logeerbed of opklapbed kunnen uw gasten er gebruik van maken. Wanneer u een kamer of inloopkast heeft waar uw kleding is opgeborgen, kunt u uw schoenen kwijt in een wandkast. Daarnaast is een rek ideaal om met andere meubels te combineren. Zo is dit opbergmeubel een passende achtergrond voor een moderne chaise lounge of een stijlvol woonmeubel. Wanneer een rek niet te hoog is, is het ook mogelijk er een mooie afbeelding van Fashion For Home boven te hangen. Op deze manier vult u niet benutte ruimte toch op.

Onze selectie rekken

U vindt bij ons een uitgebreide collectie aan rekken en design sideboards. Wij bieden niet alleen eenvoudige standaardrekken aan, maar ook kartonnen meubels met unieke vormen en van herbruikbaar duurzaam materiaal. Bent u een kleurenliefhebber dan kunt u bij Fashion For Home tussen de basiskleuren kiezen of juist heel wat anders zoals rood, geel, blauw of groen. Kortom, kijkt u rustig eens rond in onze webshop en maak uw passende keuze. Heeft u nog vragen of opmerkingen voor de aankoop van een rek, neem dan contact op met onze klantenservice.