Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Lampen

Plafonniere

Plafonnières bij Fashion For Home

Een plafonnière is een lichtbron die tegen het plafond is bevestigd. U heeft zo geen last van lampen die eventueel in de weg staan doordat ze voor een kunstwerk staan of op de plek waar u uw rekje wilt plaatsen. Plafonnières zijn er in verschillende stijlen, klassieke, Romeinse stijl, modern, fel gekleurd. Voor iedere ruimte, van badkamer tot kantoor van kinderkamer tot keuken kunt u geschikte plafonnières vinden. Plafonnières geven een zacht gedimd licht af waarmee u een rustgevende sfeer creëert. Voor nog meer romantiek plaatst u, naast een plafonnière tegen het plafond, een sfeerhaard op een lowboard. Meer sfeer en licht voor zowel binnenshuis als buitenshuis vindt u bij Fashion For Home met verlichte meubels waarvan u enkele tevens ook bruikbaar zijn als outdoor meubels.

Plafonnières en onze andere lampen

Naast plafonnières heeft Fashion For Home ook vele andere soorten lampen. Waaronder stalampen, hanglampen, nachtlampjes, bureaulampen, spots en lichtgevende meubelstukken. Zo zijn spots ideaal om een schilderij te belichten en nachtlampjes plaatst u op een nachttafeltje voor uw gast die op een heerlijke slaapsofa slaapt. Stalampen plaatst u naast uw modulaire zitbank om beter licht en zicht te hebben als u leest. U heeft de keuze uit verschillende stijlen design lampen en plafonnieres, in onze collectie zitten dan ook zeker plafonnières die u aanspreken en in uw interieur passen.

Onze selectie plafonnières

In onze webshop vindt u niet enkel plafonnières maar ook een uitgebreide collectie andere lampen, waaronder kinderlampjes en tuinverlichting. In dezelfde webshop bieden wij ook canvasdrukken aan, afkomstig uit de West Berlin Gallery. Naast woonaccessoires verkopen wij ook meubels zoals design commodes en logeerbedden. Al onze plafonnières en andere meubels worden vervaardigd in fabrieken die voldoen aan internationale en Europese eisen. Fashion For Home is lid van de Sustainable Furnishing Council. Dit is een toonaangevende non-profit organisatie voor ecologisch verantwoorde meubelzaken. Dus als u een product uit onze webshop koopt heeft u niet alleen hier wat aan maar ook de natuur.