Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Nachtkastjes

Nachtkastjes

Nachtkastjes, functioneel design

Waar nachtkastjes in het verleden niet meer dan een praktisch object in de slaapkamer waren, maken ze nu deel uit van het totale ledikant. Het is niet meer het ondergeschoven bergmeubeltje. Het moderne nachtkastje combineert de functies van tafeltje en kastje. De schuiflades gebruik je voor zaken die je aan het zicht wilt onttrekken, zoals lingerie, boeken en medicijnen. Op het blad plaats je een tafellamp, de wekker, eventueel een glaasje water en een foto van je geliefde, je kinderen of je ouders.

Afstemming

Meer en meer worden nachtkastjes in lijn met het bed, het ledikant en de overige meubelen gekocht. Dezelfde stijl en kleurstelling, in overeenstemming met de kleur van de vloer en de muurbekleding. Sterker nog, de trend is om de gehele inrichting van de slaapkamer op elkaar af te stemmen. Bij Fashion For Home bieden wij complete slaapkamerameublementen van één ontwerp. Hierdoor zijn het ledikant, de kast, de nachtkastjes en eventueel de commode automatisch op elkaar afgestemd. Dat geeft rust, maar vooral een eenduidige uitstraling. Mooie meubels voor een opgeruimde slaapkamer.

Keuze

Een nachtkastje maakt een wezenlijk onderdeel uit van het interieur van de slaapkamer. Daarom zijn onze ontwerpen ook in lijn met het design van het bed. Je kunt bij ons terecht voor een enkel nachtkastje of voor een complete slaapkamerinrichting. Je kunt kiezen uit klassiek, modern, retro, Scandinavisch en hip in ecologisch verantwoorde materialen massief hout, houtfineer, textiel of MDF. Met één of met meerdere lades. In verschillende breedtes en hoogtes, maar ook in uiteenlopende kleuren. Stuk voor stuk van een oerdegelijke kwaliteit en een opmerkelijk design. Ontworpen door topdesigners uit Scandinavië, Italië, Duitsland en Spanje. Stijlvol en exclusief.

Assortiment

Fashion For Home wil topdesign bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Gemaakt van duurzame materialen. Een uitgebreid assortiment, want smaken en voorkeuren van mensen lopen sterk uiteen. Dat is maar goed ook. Ons gamma kent uiteenlopende stijlen en designs. Voor elk wat wils. Van een modern, strak wit design met chromen beugelpoten tot eenvoudige, maar schitterende Retro ontwerpen. Maar ook chic klassieke modellen in (walnoten) houtfineer en moderne uitvoeringen in combinaties van strak wit en warm walnoot. De meeste nachtkastjes behoren tot een serie van meubilair, vaak van dezelfde ontwerper. Andere zijn prima te combineren met andere series uit ons assortiment.

Verantwoord kopen

Onze meubelen worden ecologisch verantwoord geproduceerd in zorgvuldig geselecteerde fabrieken in Duitsland, Azië en in Oost-Europa. Het productieproces staat volledig onder onze supervisie, van materiaalkeuze tot arbeidsvoorwaarden. De kwaliteitscontrole gebeurt door onze eigen mensen. Als gevolg van onze uiterst zorgvuldige werkwijze kan het zijn dat de levertijd langer is dan wanneer je meubelen koopt bij een discounter. Maar daarvoor heb je dan wel een exclusief product, dat toch betaalbaar is. Mocht je, na ontvangst van de bestelling, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met het geleverde product, dan heb je het recht om de goederen binnen 30 dagen terug te sturen. Wij zoeken dan samen naar een oplossing. Komen we er niet samen uit, dan krijg je, na controle, je geld terug.

Meest recente klantenbeoordelingen

Nachtkastje Ardha wit beoordeeld op 29-09-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Een mooi vormgegeven nachtkastje, dat geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Echt goede kwaliteit. Stevig materiaal, goed lopende laden met zachte sluiting, mooi gelakte afwerking.

Nachtkastje Tosca wit beoordeeld op 12-01-15 door eKomi klantenbeoordelingen

hele goede en leuke nachtkastjes alleen jammer dat ze niet allebei op dezelfde dag werden afgeleverd

Nachtkastje Tosca wit beoordeeld op 19-12-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Leuk kastje van goede kwaliteit. Alleen is het bovenblad niet bruin maar white wash gelakt.

Nachtkastje Loca I beoordeeld op 18-10-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Maten en materiaal. Hoe te onderhouden.

Nachtkastje Bianco II wit beoordeeld op 06-05-14 door eKomi klantenbeoordelingen

zou fijn zijn als je op voorhand weet hoe de lades opengaan. Door er éénmaal op te duwen of zijdelings te trekken, gezien het een automatisch sluitingssysteem is. Maar het is ok, het zijn mooie kastjes en zien er stevig uit

Nachtkastje Bianco III wit beoordeeld op 12-06-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooi design, maar ook degelijk gemaakt en stevig. Ben er blij mee!

Nachtkastje Bianco III wit beoordeeld op 02-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Leuk en handig meubel, niet voor in de slaapkamer (nachtkastje) maar prima te gebruiken als bijzet tafeltje. Erg handig met de lade!

Nachtkastje MiPuro beoordeeld op 26-07-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooie kwaliteit, we zijn er erg tevreden mee. Je moet er even op wachten maar dat weet je van tevoren.

Nachtkastje Jathara walnoot beoordeeld op 22-08-11 door

Ik heb twee nachtkastjes besteld en ze zijn mooi, solide, goed gemaakt en passen perfect bij het leren bed Ananta. De lade met zelfsluitend mechanisme werkt goed en de ingebouwde lamp zorgt voor een aangename sfeer!