Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Seed van Karsten Weigel

Modulaire Meubels

Modulaire meubels bij Fashion For Home

Modulaire meubels zijn zitmeubelstukken die u met elkaar kunt combineren waardoor u uw ideale zitmeubel kunt creëeren. Bij Fashion For Home vindt u verschillende modulaire meubels, zoals 3 zitters, hoekelemenenten, chaise longues en poefs. Zo kunt u ervoor kiezen om een comfortabele kleine bank of juist een mega sofa creëeren. Net als bij onze design leren fauteuils, design leren bankenen ander design meubilair zijn onze modulaire meubels van hoge kwaliteit en betaalt u hiervoor een eerlijke prijs. Alle modulaire meubels van Fashion For Home voorzien u van heerlijk zitcomfort en combineren dit met design.

Oneindige mogelijkheden met modulaire meubels

Modulaire meubels geven u oneindig veel mogelijkheden voor het creëeren van zitmeubilair. Door de verschillende modulaire meubels te combineren kunt u zelf bepalen hoe groot of hoe klein u uw bank maakt en welke vorm deze krijgt. Heeft u een groot gezin en heeft u daarom veel zitplaats nodig? Of houdt u er gewoon van om heerlijk uitgebreid te kunnen liggen op uw bank? Dan kiest u voor een combinatie van een 3 zitter met een chaise longue en eventueel nog een poef. Een poef is een modulair meubel dat verschillende functies heeft. U kunt het gebruiken als zitplaats, om uw voeten op te leggen als u op uw bank zit of als bijtafel door er bijvoorbeeld een dienblad op te plaatsen met leuke woondecoraties. Bent u gecharmeerd door onze modulaire meubels, maar heeft u niet zoveel ruimte in uw woning? Combineer een chaise longue met een hoekelement en eventueel een poef en u heeft een schitterend modulair meubel dat niet al te veel ruimte inneemt, maar toch modern en anders is. De mogelijkheden met de modulaire meubels van Fashion For Home zijn eindeloos!

Ons aanbod modulaire meubels

Bij Fashion For Home vindt u verschillende modulaire meubels waarmee u oneindig kunt variëren. U heeft de keuze uit 3 zits banken, hoekelementen, chaise longues en poefs. Ook kunt u bij onze modulaire meubels kiezen of u de armleuning links of rechts wilt. De modulaire meubels van Fashion For Home zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze modulaire meubels passen binnen het assortiment modern meubilair, waardoor ze prima combineren met bijvoorbeeld design art uit onze kunstgalerie. Om uw interieur een persoonlijke twist te geven, kunt u natuurlijk ook kiezen om de moderne modulaire meubels te combineren met bijvoorbeeld romantische meubels of Scandinavische meubels. Door een onverwachte twist maakt u uw interieur persoonlijker en net even anders dan anders. Bij Fashion For Home vindt u meubilair in verschillende stijlen en dus is er voor ieder wat wils.