Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Chaise Longues

Lounge Bank

Lounge banken bij Fashion For Home

Het onconventionele ontwerp en de uitstekende afwerking maken de lounge bank een blikvanger in uw woonkamer. Onze Lounge banken hebben een futuristische look en passen perfect in de moderne woonkamer, omdat het ontwerp atypisch is. Rustbanken nodigen u vanwege hun vorm uit om te ontspannen. Leunt u maar relaxed achterover en kijk gezellig een film of lees een boek. De ergonomische vorm van de lounge bank garandeert comfort. Bij het kiezen van de juiste plaats voor de lounge bank heeft u zeker meerdere mogelijkheden. In de eetkamer tegenover de bijtafel of in de woonkamer onder een kunstwerk staat hij altijd goed. Een lounge bnak is natuurlijk ook prima te combineren met kleurrijke vloerkussens. Om het wat speels te maken kunt u kiezen voor een zitzak ring van Fashion For Home of zelfs een sfeervolle gelhaard. Zo zorgt u voor een echte lounge hoek waar u tot rust kunt komen.

Lounge banken in huis

Lounge banken zijn alles behalve saai en iets voor liefhebbers van innovatieve woonmeubelen, maar ook voor mensen die er van houden om naar iets nieuws te zoeken. Wie wil niet een keertje in een ligstoel onderuit zakken? Dit is natuurlijk ook mogelijk bij onze lounge banken die er ook nog stijlvol uitzien. Uiteraard kunt u deze banken ook plaatsen in uw kantoorruimte of zelfs uw horecagelegenheid. De lounge banken laten zich ideaal combineren met fotokunst uit onze West Berlin Gallery. Bij ons kunt u terecht voor de meest exclusieve design meubels en woonaccessoires. Wilt u juist een multifunctionele lounge bank, dan is een hoekslaapbank met de zachte bekleding en de rondingen wat u zoekt.

Ons lounge bank aanbod

De materialen van Fashion For Home variëren in hoge kwaliteit van glasvezel, leer, chroom en Napalonleder. Bij de keuze von de door ons gebruikte materialen bij onze lounge banken letten we op duurzaamheid en bruikbaarheid. Het materiaal dient goed te reinigen zijn en daarom bieden we ook producten voor lederverzorging of textielverzorging aan. Mocht u een stofstaal willen ontvangen voordat u tot bestelling overgaat dan is dit natuurlijk mogelijk. Op deze website kunt u ze aanvragen of u kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.