Kwaliteit

Voor onze producten alleen het beste.

Productie

Om kwaliteit te kunnen waarborgen, kiezen we voor elk producttype een leverancier die expert is op zijn gebied. De betreffende producenten zijn vaak ook voor andere gerenommeerde, internationale meubelmerken werkzaam. Onze leveranciers bevinden zich in Duitsland, Oost-Europa en Azië. Onze ontwerpen komen uit ateliers in Berlijn, Milaan, Barcelona en vele andere designsteden.

De beste kwaliteit

Topkwaliteit afleveren kost tijd. We kiezen hoogwaardige en duurzame materialen en bewerken deze met de hand. Elke stof of leersoort wordt op lichtbestendigheid en duurzaamheid getest zodat je langer plezier van je meubels hebt.
Om een hoge kwaliteit te bieden, houden we alle stappen zelf in de hand: vanaf het allereerste ontwerp, het bestelproces, tot het productieproces, de laatste grondige kwaliteitscheck en uiteindelijk de bezorging bij jou thuis.

Goede arbeidsvoorwaarden en milieubescherming

Goede arbeidsvoorwaarden en het niet te veel belasten van het milieu is in onze eigen organisatie belangrijk, maar ook bij onze partners. Daarom werken wij alleen met leveranciers samen die ons Supplier Contract ondertekend hebben. Zo verplichten we hen aan de internationale richtlijnen te voldoen voor werk en milieu. Door regelmatige controle zorgen we ervoor dat deze richtlijnen ook werkelijk nageleefd worden. Onze richtlijnen worden door het Sustainable Furnishings Council gecheckt en gecertificeerd.