Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Stoelen

Kuipstoel

Een kuipstoel van Fashion For Home

Een kuipstoel is een woonkamermeubel dat voorzien is van een goede rugleuning en twee stevige armleuningen. De materialen waaruit de kuipstoel bestaat, kunnen variëren van hoogwaardig stof tot degelijk kunststof. Elke kuipstoel is wel te combineren met een praktische glastafel. Het is erg aangenaam om in deze stoel in alle rust een boek te lezen of tv te kijken. Met een handige verlichte kruk erbij is het helemaal relaxed met de voeten omhoog zitten. Zo is met de design meubels en woonaccessoires van Fashion For Home een heerlijk hoekje te creëren om te ontspannen.

Kuipstoelen horen in uw interieur

Een kuipstoel is in verschillende situaties te gebruiken. In de woonkamer zijn twee kuipstoelen prima te combineren bij een sfeerhaard. Zo kunt u ’s avonds lekker tot rust komen door naar een bewegend vlammenspel te kijken. Heeft u niet de ruimte voor zo’n sfeervolle inrichting? Dan kunt u de comfortabele kuipstoelen ook bij uw eettafel combineren. Met een bijpassend kunstwerk boven de tafel zorgt u zo voor een praktisch eetgedeelte dat toch stijl uitstraalt. Bij Fashion For Home vindt diverse stijlen aan meubels en woonaccessoires. Van degelijke kuipstoelen tot en met een sierlijke chaise lounge of een tuinstoel, kijkt u rustig rond in onze veelomvattende webshop.

Ons aanbod kuipstoelen

De vele kuipstoelen die we aanbieden zijn van degelijke kwaliteit en hebben een creatief design. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ons kwaliteitscontroleteam dat alle producten zorgvuldig nagaat. Of het nu een design afbeelding is of een set outdoor meubels met riante design ligstoelen, we garanderen u kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast is service ook belangrijk bij Fashion For Home. Bij onze klantenservice kunt u via telefoon en e-mail terecht met uw vragen en opmerkingen. Verder bieden we de mogelijkheid om te chatten met onze medewerkers zodat u de service ontvangt die u verdient.