Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Kasten

Kasten

Inspirerende kasten bij Fashion For Home

Ben je op zoek naar een mooie kast waardoor je woonkamer een complete uitstraling krijgt? Bij Fashion For Home kun je terecht voor inspirerende kasten. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van diverse soorten kasten die voor verschillende doeleinden en toepassingen gebruikt kunnen worden. Deze kast geeft je bijvoorbeeld ruimte om je kunstwerken te tonen. Maar natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden om boeken of cd's in op te bergen. Het kiezen van een kast bij Fashion For Home is zeker de moeite waard, omdat er bij ons altijd wel een goede kast te vinden is voor in je woonkamer. Daarmee krijgt je woonkamer een complete uitstraling waar je nog lang van kunt genieten. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden van Fashion For Home.

Je kast zelf samenstellen en inrichten

Onze kasten bieden volop mogelijkheden om je woonkamer effectief in te richten. Zeker wanneer het gaat om indeling van de kasten. De kasten bieden de mogelijkheid voor het plaatsen van lades. Daarnaast kunnen er verschillende inzetstukken ingezet worden, waardoor er planken in de kast geplaatst kunnen worden. Daarmee kun jij je kast dus geheel naar eigen smaak samenstellen en inrichten. Er zijn volop mogelijkheden om te kiezen uit lades, manden, inzetstukken en deuren. Want je kunt namelijk ook deuren in je kast aanbrengen. De kast is daarmee geheel dicht, wat bij kan dragen aan een verzorgde uitstraling in je woonkamer. De planken en tussenschotten zijn uitstekend geschikt om er een mooie boekenkast van te maken. Manden en lades kunnen zorgen voor een verrassend en speels effect in de kast.

Open en dichte kasten

Je kunt kiezen voor een kast met een open of dichte achterkant. Maak je de keuze voor een kast met een open achterkant, dan kun je de kast van beide kanten gebruiken. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een scheiding wilt aanbrengen in je woonkamer. Je kunt daarmee meerdere ruimtes creëren in de woonkamer, waardoor een speels karakter kan ontstaan. Wanneer je de kastsystemen als kamerafscheiding gaat gebruiken, dan is het mooi om te kiezen voor manden om spulletjes in op te bergen. Als Fashion For Home bieden we jou daarnaast de mogelijkheid om een kast neer te zetten of op te hangen. Daardoor kun je zowel in de breedte als in de hoogte werken met verschillende kasten. Daarmee kan een wandkast geheel worden aangepast naar jouw persoonlijke wensen. Dat zorgt voor een verrassend effect in je woonkamer.

Uiteenlopende stijlen, soorten, maten en kleuren

Fashion For Home heeft kasten in diverse stijlen, soorten en maten beschikbaar. Daardoor heb je de garantie dat je zeker zult slagen voor een aankoop in je woning. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een houten kast. Maar ook een metalen kast is hier verkrijgbaar. De bijpassende accessoires zoals laden, deuren en inzetstukken zijn in verschillende kleuren te koop. Daarmee kun je een creatief geheel vormen waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Creëer daarom de kast van je dromen bij Fashion For Home en laat je inspireren door het veelzijdige en uitgebreide assortiment. Van modern tot klassiek, van hip tot Italiaans, elke stijl kan gerealiseerd worden met een mooie kast van Fashion For Home, waardoor je verzekerd bent van een duurzame aankoop.

Meest recente klantenbeoordelingen

Garderobemeubel Quincy beoordeeld op 13-06-16 door eKomi klantenbeoordelingen

Leuke garderobemeubel! Weer eens iets anders dan normaal.

Kast Loca klein beoordeeld op 18-11-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Zeer mooi!

Kast Loca klein beoordeeld op 16-09-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Een prachtig kastje, mooi afgewerkt en een eyecatcher in mijn woonkamer.

Schoenenkast Bianco laag beoordeeld op 26-08-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooie en heel degelijke kast die bovendien zeer makkelijk in elkaar te zetten is; overal is aan gedacht en de verpakkingen en instructies spreken voor zich.

Kast Dahlia beoordeeld op 21-08-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Kast prima met hier en daar beschadigingen

Schoenenkast MiPuro wit links beoordeeld op 26-07-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Minder lang wachten voor levering

Kast Casa 2-deurs beoordeeld op 25-07-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Het was voor mij een gok om de kast online te bestellen omdat ik het materiaal niet goed kon beoordelen.Ik had al in woonwinkels gezocht naar iets dergelijks, maar niets naar mijn zin kunnen vinden. Nadat ik iemand die verstand heeft van materialen om raad gevraagd had, wist ik bijna zeker dat dit de kast was die ik wilde. Hij is mooi glad en goed afgewerkt. Ook bevalt hij goed omdat hij qua afmetingen zo goed past, lekker hoog en niet al te breed. Kortom ik ben er heel tevreden over.

Schoenenkast Marina beoordeeld op 17-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

DEZE SCHONENKAST IS ZOO MOOI. DE LADEN ZIJN RUIMTE, GENOEG VOOR 3 OF 4 PAR ZANDALEN OF 3 PAAR DAMENSCHONEN.... PRAKTISCH OOK DE LADEN BENEDEN VOOR SHOE SHINE MATERIAL.

Wijnkast Adorno beoordeeld op 21-10-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooie wijnkast, ik krijg er veel complimenten over:)

Wastafelkast Adorno beoordeeld op 12-09-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Goed