Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Hoezen

Hoezen

Hoezen bij Fashion For Home

In de zuidelijkere landen zien we ze vaker als bij ons, hoezen over de bankstellen. Enerzijds tegen het stof wat door de openstaande ramen naar binnen waait en anderzijds als bescherming van het bankstel tegen vuil en zweetplekken zodat het veel langer meegaat. Voor de goedkopere modellen bankstellen zijn er zelfs kant en klare hoezen van stevige stoffeerderstextiel of tricot die passend over de meubels getrokken worden.

Meubelhoezen praktisch en decoratief

Een hoes, grand foulard of een meubelloper beschermd uw designmeubelen tegen vuil en vet van onze handen en zorgt ervoor dat u langer plezier heeft van uw bank of fauteuil. Door de moderne dessins en trendy kleuren van de meubelhoezen brengt u net dat beetje extra sfeer in uw interieur. Meubelovertekken stellen u in staat verschillende seizoenen in uw huis te beleven door 's winters gezellige warm gekleurde hoezen en 's zomers nonchalante frisse grandfoulards te gebruiken. Door variatie in uw woonkleuren toe te passen houdt u uw leven spannend en creëert u een levendige atmosfeer.

Zit chic voor weinig geld

Niet alleen uw design meubelen blijven langer mooi ook goedkope bankstellen zijn gebaat bij een mooie bank- en stoelhoes. Slijtvaste stoffen en tijdloze dessins zorgen ervoor dat ook uw goedkope, oude of versleten bankstel er weer jaren tegen kan en u voor een paar tientjes weer helemaal 'nieuw' zit. Op een gegeven moment is het zo ver dat uw zithoek zelfs met meubelhoezen niet meer op te pimpen is en uw interieur echt aan vernieuwing toe is. Kijk eens rond in onze webwinkel voor nieuwe meubels. Online meubels kopen is aantrekkelijker als bij een woonwinkel. Wij volgen de nieuwste meubeltrends op de voet en hebben vaak betere garantie- en leveringsvoorwaarden dan de traditionele winkel. Snuffel ook de cadeau-artikelen eens door en kies gelijk een bij uw bankstel passend trendy meubelhoes uit.

Meest recente klantenbeoordelingen

Hoes Leaves 2 voor Sofapop beoordeeld op 12-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Hoes is helemaal geweldig!

Hoes Zebra voor Sofapop beoordeeld op 12-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Hoes bevalt prima!