Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Opbergcombinatie

Hangkasten

  • borken
    borken
    borken

Hangkasten bij Fashion For Home

Een hangkast is een handige kast die aan een wand opgehangen wordt. Zodoende krijgt u veel opbergruimte die ruimtebesparend is en waaronder u nog een ander meubelstuk kunt plaatsen. Hangkasten komen vaak voor in het keukenontwerp zodat u daaronder nog een aanrecht heeft. Boven de hangkasten zijn dan vaak nog plafondspots of andere keukenlampen geplaatst zodat u bij het koken genoeg licht heeft. Niet alleen binnen het keukendesign passen hangkasten maar ook in de badkamerinrichting. Dat is het voordeel van deze multifunctionele alleskunner: eigenlijk passen ze overal in huis.

Een hangkast voor opbergruimte

Een praktische hangkast is eigenlijk overal in uw huis te plaatsen waar u maar opbergruimte nodig heeft. Uw keuken, slaapkamer, woonkamer of zelfs badkamer. U kunt dan uw verzorgingsproducten en handdoeken probleemloos opruimen in een bijpassend badmeubel. Uiteraard is het wel van belang dat de hangkasten waterbestendig zijn in deze vochtige ruimte. De design kartonnen meubels van Fashion For Home zijn dan ook meer geschikt voor de woonkamer. Deze kleurrijke, duurzame opbergers zijn prima te gebruiken als dvd meubels of cd meubels wanneer u eens wat anders wilt dan een degelijke hangkast. Wat voor mogelijke opbergruimte u ook zoekt hier kunt u zeker terecht.

Onze collectie hangkasten

Bij de webwinkel Fashion For Home kunt u terecht voor alle denkbare kasten. Of u nu op zoek bent naar een degelijke kast die ook als design tv-meubel fungeert of een eenvoudige design plank, hier komt u het allemaal tegen. Ook onze collectie hangkasten is zeer uitgebreid. Diverse materialen bieden we en uiteenlopende afmetingen voor hangkasten. Bij een hangkast is het echter wel belangrijk te letten op de montage en de belastbaarheid. Om het geheel helemaal compleet te maken kunt u ook nog kijken bij onze collectie plafondlampen. Opbergruimte met goede verlichting zorgt voor een ideale combinatie in uw woning.