Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Hal

Hal

Halmeubels bij Fashion For Home

Een halmeubel is een meubelstuk dat met name in de hal, gang of ontvangstruimte staat. U kunt hierbij denken aan een design ladekast volgens de laatste woontrends of een degelijke kapstok. Tenslotte is het belangrijk dat uw gasten hun mantel of jas goed kwijt kunnen in een halmeubel. Daarnaast is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken en dat kan prima met design foto's naast uw halmeubel die voor de nodige wandversiering zorgen. Zo heeft u altijd iets om meteen over te praten en het ijs te breken.

Een halmeubel hoort in huis

Bij de inrichting van een huis wordt de hal of gang vaak vergeten en dat is jammer. Tenslotte is de hal de ruimte waar u in thuis komt en het huis verlaat. Daarom mag in het woonontwerp ook zeker aandacht zijn voor halmeubels. Een mooie design kapstok met een bijpassende stelling zorgen voor een warm welkom door een halmeubel. Heeft u meer opbergruimte nodig dan kunt u boven op uw kapstok nog enkele opbergdozen plaatsen of een bijpassende kast met ruime lades. Voor stijlvolle en praktische halmeubels kunt u zeker ook bij Fashion For Home terecht.

Onze collectie halmeubels

Wanneer de inrichting van uw gang met halmeubels klaar is, is de finishing touch de verlichting. Vaak wordt in een gang een plafonniere opgehangen of ruimtebesparende plafondspots. Des te meer ruimte u over heeft voor uw halmeubels. Om nog meer originele woonideëen op te doen kunt u kijken in onze webwinkel. Naast de uiteenlopende halmeubels kunt u ook diverse woonaccessoires vinden die uw gang nog meer stijl geven en de juiste accenten aanbrengen. Zelfs het inrichten van de ontvangstruimte met halmeubels wordt zo een plezierige bezigheid. Met de meubels van Fashion For Home krijgt u de juiste combinatie die past in uw huis of zakelijke omgeving.

Meest recente klantenbeoordelingen

Wandlamp Cetus wit-goud beoordeeld op 28-03-16 door eKomi klantenbeoordelingen

mooi kwalitatief

Wandtafel Loca beoordeeld op 22-03-16 door eKomi klantenbeoordelingen

Het produkt hebben wij in de showroom bekeken. Er waren dus geen verrassingen. Alles was conform.

Wandlamp Indus  beoordeeld op 08-03-16 door eKomi klantenbeoordelingen

super tevreden

Schoenenkast MiPuro wit links beoordeeld op 26-07-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Minder lang wachten voor levering

Wandlamp Cetus zwart-zilver beoordeeld op 08-08-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Goed verpakt en makkelijk te monteren

Schoenenkast Adorno beoordeeld op 07-07-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooi gedetailleerde ontwerpen, handwerk is er van af te lezen. Helaas wel een lange levertijd

Wandtafel Arcano groot beoordeeld op 16-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

prachtige side-table.precies wat ik er van verwachtte.jammer dat op een aantal plaatsen op de poten en het bovenblad wat ongeschuurde en ruwe gedeelten vorkomen.Door de poten te verwisselen zijn die hier niet meer zichtbaar.Ben toch erg blij met deze tafel.

Wandlamp Pavo beoordeeld op 21-12-11 door

Hele mooie lamp, de hele serie besteld

Muurlamp Takeoff blauw beoordeeld op 16-05-11 door

Ik zou hem boven mijn hoofdeinde gebruiken, als leeslampje. Ik zou graag meedere kleuren zien voor in verschillende interieurs.

Muurlamp Takeoff blauw beoordeeld op 02-02-11 door

Deze lamp geeft een stijlvolle gloed in uw kamer.