Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Tafels

Glastafel

Glastafels van Fashion For Home

Een strak, elegant en stoer uiterlijk. Gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen: een glastafel past als geen ander in een modern ingerichte leefomgeving. Combineer de tafel met kunst van Fashion For Home en creëer zo uw perfecte interieur met één van onze mooie design tafels. Aan uw glastafel komt u samen met uw familie en vrienden. Om altijd iedereen een zitplek te kunnen bieden, plaatst u enkele klapstoelen bij de verlengstukken van de tafel. Of uw tafel nu in de woonkamer, keuken of buiten staat, u moet zich comfortabel en ontspannen voelen als u er aan zit.

Vele mogelijkheden met een glastafel

Met een glastafel kunt u alle kanten op. Bij ons vindt u zowel grote als kleine glastafels. De grote tafels kunt u gebruiken als outdoor meubel wanneer het mooi weer is. Met een stijlvolle tuintafel met bijpassende stoelen en een kinderzitzak voor de kleine gasten beleeft u heerlijke zomeravonden. Binnen heeft u de mogelijkheid de grote glastafel te gebruiken als een leestafel waarbij u een mooie sfeerhaard kunt plaatsen en een bijpassend schilderij van Street Art. Deze collectie van combineerbare designmeubels en accessoires vindt u bij Fashion For Home. De kleinere glastafels zijn zeer veelzijdig en te gebruiken als nachttafeltje, design sideboard of zelfs audiomeubel. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis met de mooiste meubels in te richten.

Onze collectie glastafels

Wij hechten veel waarden aan kwaliteit. Daarom onderwerpen wij onze glastafels en andere meubels zoals bureaumeubels en rekjes met grote regelmaat aan deskundige kwaliteitscontroles. Onze glastafels hebben een stevig tafelblad, zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen en voldoen aan alle Europese eisen. Wij werken nauwkeurig samen met bekende en minder bekende internationale ontwerpers die voor Fashion For Home exclusieve collecties ontwerpen. Onze glastafels worden ontworpen door jonge ontwerpers die designmeubels voor u toegankelijk maken.