furnitive

Een hip assortiment met trendy meubels

Furnitive is trendmeubilair dat speciaal gemaakt is voor mensen die een frisse en jonge uitstraling in huis willen creëren. De inspiratie voor het maken van meubels wordt opgedaan door de dagelijkse veranderingen in de wereld en de allernieuwste trends. Furnitive meubels zullen daarom diverse mensen aanspreken. Bijvoorbeeld mensen zoals jij die midden in het leven staan en zich onder andere bewust zijn van de allerlaatste trends. Wij als Fashion For Home hebben een uitgebreid aanbod van Furnitive in ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lounge zitelementen, waaronder loveseats, benches en tafels. Loungen is natuurlijk helemaal hip en past uitstekend bij deze tijd.

De unieke kenmerken van deze meubels

Furnitive meubels zijn vooral ook milieubewuste meubels. Het milieu is hip en staat bij veel mensen volop in de schijnwerpers. De meubels van Furnitive zijn daarom duurzaam, naast het gegeven dat ze kleurrijk en functioneel zijn. Wanneer je op zoek bent naar hippe meubels die je woning kunnen voorzien van een frisse en vernieuwende uitstraling, dan zul je met de Furnitive meubels uit ons aanbod zeker slagen. Neem daarom gerust een kijkje bij het grote aanbod van meubels en laat je volop inspireren door de diversiteit aan meubels.

De meerwaarde van Furnitive bij Fashion For Home

Wanneer je de keuze maakt voor Furnitive meubels, dan kies je voor trendy meubilair waar je heel lang plezier van kunt hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een televisie wandkast? Of een combinatie van een salontafel met mooie salonstoelen? Ideaal wanneer je uitgebreid wilt dineren of een gezellige tijd met je vrienden door wilt brengen. De meubels kun je uitstekend combineren met de gezelligheid en het plezier in het sociale leven. Er is heel veel mogelijk. Daarom is zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan de webshop van Fashion For Home en te kiezen voor de meubels van Furnitive.

Meest recente klantenbeoordelingen

Loungestoel Tequila zwart-rood beoordeeld op 17-11-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Top stoel, ziet er prima uit.

Ladekast Samo beoordeeld op 04-11-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Zware en goede kwaliteit. Alleen sluiten niet alle lades helemaal aan jammer genoeg. Ook niet na ze omgewisseld te hebben.

Kapstok Tacoma beoordeeld op 28-09-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Zeer tevreden met de kapstok. Super mooi door de eenvoud en tegelijk ongelooflijk praktisch.

Schoenendozen voor Shoe Tree en Box Base rood beoordeeld op 01-12-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Maakt het opbergen van schoenen mooier en overzichtelijker

Bijzettafel Mika groen beoordeeld op 10-09-14 door eKomi klantenbeoordelingen

erg leuk tafeltje wat ik wel ontvangen heb

Fauteuil Audrey Button antraciet-pink beoordeeld op 26-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

De fauteuils zijn van goede kwaliteit. Vooraf hebben we stofstaaltjes opgevraagd, daarnaast hebben we ook chat sessies gehad over de vulling en de materialen die gebruikt worden. Wij kregen goede hulp online tijdens de chat sessies en zelfs foto's zijn opgestuurd om een oordeel te hebben van de binnenkant.

Fauteuil Audrey Button pink-antraciet beoordeeld op 26-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

De fauteuils zijn van goede kwaliteit. Vooraf hebben we stofstaaltjes opgevraagd, daarnaast hebben we ook chat sessies gehad over de vulling en de materialen die gebruikt worden. Wij kregen goede hulp online tijdens de chat sessies en zelfs foto's zijn opgestuurd om een oordeel te hebben van de binnenkant.

Slaapstoel Cardini Uno blauw beoordeeld op 28-12-12 door eKomi klantenbeoordelingen

We hebben nog weinig ervaring met de stoel. Sowieso niet met de slaapfunctie, want die is toch in de eerste plaats voor de eventuele logees. Ze zijn wel makkelijk te monteren en zitten prima.

Kussen Furnitive katoen grijs-blauw beoordeeld op 28-12-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Leuk kussen. Jammer dat er geen grotere maat van is. Ook ide kleur rood was leuk geweest.

Slaapbank Frizzo antraciet beoordeeld op 02-11-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Zeer tevreden over de slaapbank. Eenvoudig uit te klappen. Voordeel dat het mogelijk is alleen de zitting uit te klappen.Onze kleindochter van 2 heeft er heerlijk op geslapen.