furnitive

Meest recente klantenbeoordelingen

Kussen Furnitive wolvilt marine beoordeeld op 16-04-14 door

correcte en snelle afhandeling

Slaapstoel Cardini Uno rood I beoordeeld op 07-04-14 door

Maten, soort stof, ervareingen van klanten.

Slaapstoel Cardini Uno rood I beoordeeld op 26-03-14 door

Prima slaapbank, gemakkelijk te monteren

Hoekbank Jefferson III antraciet links met hocker beoordeeld op 16-03-14 door

Heel tevreden van de bank. Staat mooi in de living. Zit super goed. En gemakkelijk monteerbaar en gemakkelijk te veranderen in slaapzetel.

Slaapbank Cardini Due grijs beoordeeld op 13-06-13 door

Het bankje is prima, zit goed in elkaar. De doos was hoger dan verwacht. Hij paste niet door het trappengat (nauwe draaitrap), maar kon buitenom. Het is een stevig bankje, de kinderen vinden hem hard.

Hocker Q6 terracotta beoordeeld op 28-05-13 door

Prachtige hocker, uitgevoerd met mooie stof, prettige zithoogte en afmetingen. Van tevoren gratis stofstalen aanvragen is zeer aan te raden en wordt prima verzorgd. Niet zwaar meubelstuk, dus makkelijk te verzetten en daardoor zowel als zitplek of voetensteun te gebruiken. Ook weer prima berichtgeving over aflevering enz.

Slaapbank Agoston lichtbruin beoordeeld op 20-07-12 door

Vertaald van FASHION FOR HOME.de De bank is vandaag zonder problemen gearriveerd. Uitpakken, de poten en de zijkanten eraan schroeven en blij:) De bank ziet er goed uit, edele optiek en het beste is: hij is comfortabel met veel plaats om heerlijk te ontspannen. De clou: de rugleuning bestaat uit twee delen, die ieder voor zich in een hoek van 45° gezet kunnen worden. Zo heb je een luie televisiestoel. Op de slaapbank lig je lekker op de harde kussens. Een schouderklopje voor deze aankoop!

3-zitsbank Camden zwart beoordeeld op 25-06-12 door

Thanks FFH! Mijn antraciet-grijze Camden (3-zitsbank) is vandaag gearriveerd en ik ben blij verrast! Mooi product, mooie stof/kleur, strak ontwerp; klasse en stijl. Ik verheug me op de hocker (onderweg). Al met al prima service, keurig op de hoogte gehouden van het hele traject (bestel-, transit-, en aflevering). Nog enige twijfel v.w.b. het online bestellen bij Fashion For Home? Niet nodig, het loont ècht de 'moeite'. MVG.

Bijzettafel C.C. the empress beoordeeld op 19-04-12 door

samen het leukst! Rood!!

Bijzettafel-set Max en Moritz beoordeeld op 02-12-11 door

Praktisch, simpel, mooi en leuke retro tafeltjes. Hier hou ik wel van!