Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Dressoirs & Ladekasten

Dressoirs & Ladekasten

Dressoirs & ladekasten

In bijna elke woonkamer is wel een dressoir of een ladekast te vinden. En dat is niet voor niets: dressoirs & ladekasten leveren een zee aan opbergruimte op. Wil je je woonkamer netjes en geordend houden, dan kun je bijna niet om deze opbergmeubels heen. Een dressoir is een brede, lage kast met laden en deurtjes. Doordat een dressoir niet al te hoog is, is hij prima geschikt om er opvallende accessoires op te zetten. Denk hierbij aan rustieke kaarsen, foto’s in een lijst passend bij het dressoir of een vaas met fleurige bloemen. In plaats van een dressoir kun je ook een ladekast kiezen. Deze kasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er zijn lage en brede ladekasten, zoals een dressoir, en smalle en hoge. Soms staan ze op pootjes, soms direct op de grond. In de laden kun je alle spullen die je dagelijks nodig hebt, gemakkelijk kwijt.

Dressoirs

De verscheidenheid aan dressoirs is groot. Zo zijn er houten dressoirs verkrijgbaar met een antiek uiterlijk en moderne kasten op roestvrij stalen poten. Het is belangrijk bij de aanschaf te letten op hoe het dressoir in je interieur past. Geef je de voorkeur aan een klassieke stijl en heb je je inrichting daarop aangepast, kies dan ook je dressoir in die stijl. In een modern interieur past een hoogglans gelakt meubel beter. Een strakke, witte kast zal daar niet misstaan. Maar ook een frisse rode kleur kan je interieur net dat beetje extra geven.
Jij hoeft je niet aan te passen aan je kast, maar je kiest een kast die bij jou past. Let daarom bij de aanschaf op de volgende punten. Bij een aantal dressoirs zijn de planken in hoogte te verstellen. Je zit dus niet vast aan een door de fabrikant voorgeschreven hoogte. Sommige dressoirs hebben in hoogte verstelbare poten. Dit is handig als je vloer niet helemaal vlak is. Je kast staat dan toch stabiel. De zogenaamde soft-close laden die sommige dressoirs hebben, geven ook een meerwaarde aan je dressoir. Bij het sluiten van de laden gaat het laatste stukje vanzelf. Je kunt dus nooit meer per ongeluk de lade te hard dicht laten vallen.

Ladenkasten

Ladekasten zijn praktische opbergmeubels voor in elke ruimte. Heb je alle ruimte, dan kun je kiezen voor een breed model waar je ook nog wat leuke accessoires op kwijt kunt. Heb je alleen maar een smal hoekje over, dan kies je voor een hoger en minder breed model. In beide gevallen heb je de keuze uit modern vormgegeven kasten, rustieke houten modellen of kasten met een klassieke uitstraling.
De laden zorgen dat je altijd makkelijk bij je spullen kunt. Je hoeft niet, zoals bij een normale kast, over andere spullen heen te reiken om bij de dingen achterin te komen. Kies je voor een ladekast met soft-close laden, dan kies je daarmee voor een kast met een extra chic accent.

Multifunctionele opbergmeubels

De lagere modellen dressoirs & ladekasten zijn ook geschikt als tv-meubel. Sommige modellen hebben een open vak, waarin je je audio- en videoapparatuur kunt zetten. Afstandsbedieningen die je minder vaak gebruikt, kun je in de laden kwijt. De snoeren van de apparatuur verdwijnen achter de kast. Zo houd je je woonkamer mooi opgeruimd.

Meest recente klantenbeoordelingen

Dressoir Loca I groot beoordeeld op 21-05-16 door eKomi klantenbeoordelingen

Prachtig gemaakt, bevalt zeer goed, we gaan nog meer van deze lijn bestellen. Een eyecatcher

Dressoir Dahlia wit groot beoordeeld op 02-04-16 door eKomi klantenbeoordelingen

Een betere handleiding voor de montage.

Dressoir Loca I klein beoordeeld op 19-11-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Prima!

Dressoir Dahlia wit groot beoordeeld op 13-03-15 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooie kast. De functionele hoogte van de lades zijn echter niet zo hoog als ze lijkt. Door de dwarsbalkjes past er eigenlijk niets hoger dan een centimeter of 7 in de laadjes. Verder zeer strak en netjes.

Dressoir Dahlia wit groot beoordeeld op 24-05-14 door eKomi klantenbeoordelingen

Prachtig kastje! Mooi ontwerp. Niet duur.

Dressoir Bianco wit beoordeeld op 03-10-13 door eKomi klantenbeoordelingen

de kast voldoet aan onze verwachtingen. De poten onder de kast zijn alleen niet overeenkomstig de informatie. Wij hebben dit zelf opgelost

Dressoir MiPuro I rood set 6-deurs beoordeeld op 10-04-13 door eKomi klantenbeoordelingen

Voldoet geheel aan onze verwachting. goede prijs/kwaliteit verhouding. zeer tevreden.

Tv-meubel Adorno klein beoordeeld op 19-10-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Het is een heel mooi kastje. Waar voor zijn geld.

Dressoir MiPuro schuiflade beoordeeld op 31-07-12 door eKomi klantenbeoordelingen

kwalitatief zeer goed.

Dressoir Colorado eiken deels massief beoordeeld op 16-05-11 door

Wij hebben dit dressoir in de woonkamer staan. Wij waren blij toen het 130 kg zware monster eindelijk er stond, met behulp van de transporteur mannen. De schuiflades zijn bekleed met stof aan de binnenkant en het oppervlak van hout is heel mooi afgewerkt. Als ik kritiek moet leveren, dan iets over dat de grepen wat minder scherp hadden mogen zijn. U krijgt precies wat u op de website ziet. Houtkleur en toon kan natuurlijk varieren. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze aankoop en zijn er heel blij mee.