Designers

Design en vakmanschap.

Van Kopenhagen, Milaan tot Hong Kong –onze gerenommeerde designers komen van over de hele wereld. Hoewel de ontwerpen uiteenlopend zijn, hebben zij een gemeenschappelijke deler. Hier is ons sourcing- team dan ook steeds naar op zoek: de combinatie van aantrekkelijk design, functionaliteit en duurzame kwaliteit, samengebracht in één product. Maak kennis met een paar van onze ontwerpers!
Designer Salih Teskeredžic | Fashion For Home
^ Salih Teskeredžic - heeft zijn eerste design- en architectuurstudio in 2000 in Wenen opgericht. In 2007 volgde de AD ARTE studio in Sarajevo.
ontdek de collectie van Salih Teskeredžic
Designer Tobias Jacobsen | Fashion For Home
^ Tobias Jacobsen - Als kleinzoon van de beroemde Deense architect Arne Jacobsen, kreeg Tobias Jacobsen de liefde voor architectuur en design met de paplepel ingegoten. Jacobsen die zichzelf als nostalgisch omschrijft, ontwerpt eerlijke en tijdloze meubels voor gerenommeerde bedrijven.
ontdek de collectie van Tobias Jacobsen
Designer Andreas Sohns | Fashion For Home
^ Andreas Sohns - Deze Duitse ontwerper Andreas Sohns heeft een van onze bestsellers ontworpen: de Aton. Deze staande lamp staat stevig op drie poten. De lampenkap is net boven het midden van de tripod constructie bevestigd en lijkt zo te zweven. Aton houdt zo het midden tussen lamp en speels kunstobject.
staande lamp Aton zwart | Fashion For Home
Designer 365° North | Fashion For Home  stuhlset rex gruen | Fashion For Home
^ 365°north: Het Deense bureau 365° North ontwerpt lifestyle producten, met de nadruk op meubels. Hun werkwijze is gebaseerd op de 'Form Follows Function' filosofie. De producten die ontstaan, zijn vernieuwend, mooi én praktisch: Scandinavisch design op zijn best.
ontdek de collectie van 365 North
 Designer LDK | Fashion For Home
^ LDK is door ontwerper Logan Komorowski uit Nieuw-Zeeland opgericht. Hij probeert met zijn ontwerpen een nieuw milieubewustzijn te creëren. Zijn Shipwood collectie is het levende bewijs dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan.