Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Salontafels

Design Bijzettafels

Design bijzettafels bij Fashion For Home

In elk huis of appartement staat een bijzettafel. Of de tafel nu groot of klein is, kleurrijk of neutraal, modern of klassiek: elke tafel is functioneel. De design bijzettafel is echter precies het juiste meubelstuk om design te combineren met functionaliteit. Bij Fashion For Home bieden we u voor uw woonkamer een passende bijzettafel aan. Daarbij letten we in het bijzonder op de kwaliteit van de geproduceerde design meubels en. Onze bijzettafels ondergaan -net zoals alle andere meubels, canvasdrukken en kleden- een strenge kwaliteitscontrole. De design bijzettafel is altijd een bijzondere eyecatcher in elke woonkamer. Wie dus een exclusief maar toch functioneel meubelstuk zoekt, is bij Fashion For Home aan het juiste adres. Dit omdat we steeds op zoek zijn naar een balans tussen functionaliteit, design en kwaliteit.

Bijzettafels voor elke smaak

Onze getalenteerde designers zijn bij hun ontwerpen steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends. Fashion For Home biedt u stijlvolle design bijzettafels voor aantrekkelijke prijzen. De bijzettafels verbinden elegantie en moderniteit met tijdloos design en hoogwaardige materialen. Onze bijzettafels laten zich ideaal combineren met buisstoelen of een leuke chaise lounge. Een bijzettafel past ook prima bij een sofa bank om een woonkamer optisch op te lichten. Ook hebben we voor in de woonkamer passende design dressoirs en rekken. En als u nog een kunstobject zoekt voor in uw woning, kijk dan eens bij onze fotokunst. Een bijpassende stalamp of leuke vloerkussen maakt de combinatie helemaal af.

Ons assortiment bijzettafels

Het aanbod bestaat uit modellen geproduceerd met esxclusieve materialen als edelstaal en marmerplaten. Deze design bijzettafels trekken aandacht door hun functionaliteit en voorkomen. Als u op zoek bent naar een extravagante tafel dan kunt u bij ons ook modellen vinden die met elkaar te combineren zijn waardoor uw tafel elke dag anders kan staan. Onze bijtafels en glastafelszijn verder ook multifunctioneel. De functie van een tafel wordt dan gecombineerd met praktische opbergruimte. Onze modellen zijn gemakkelijk te combineren bij alle inrichtingen. Uiteraard ook binnen uw zakelijke omgeving zoals uw kantoor of wellicht uw horecagelegenheid. Onze design tafels in de online shop zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons wat u zoekt.