Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Zitbanken

Design Banken

Design banken bij Fashion For Home

Een bank is een centraal meubelstuk dat in de woonkamer de aandacht trekt. Niet alleen omdat er dikwijls door heel het gezin veel gebruik van wordt gemaakt maar ook door het design. Onze webshop beschikt over een uitgebreid aanbod aan exclusieve design banken: van klassiek tot modern, van kleurrijk tot neutraal. Alle design banken bieden comfortabele zitplaatsen en mooie designs. Deze zitmeubels zijn goed te combineren met andere meubels in uw woonkamer en garanderen een aangename woonatmosfeer. Of u nu voor opvallend of juist neutraal gaat, Fashion For Home heeft gegarandeerd de juiste design bank voor u. Ons aanbod design banken gaat van megabanken en opklapbedden tot sofa banken en ombouwbedden. Onze design banken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen. Uiteraard zijn de banken ontworpen door talentvolle designers waardoor alle banken origineel en exclusief zijn. Bij de ontwerpen is rekening gehouden met de combinatie van functionaliteit, duurzame materialen en elegantie.

De juiste accenten met design banken

Combineer de design bank met een bijpassende verlichte krukof een kleurrijk tapijt om nog meer accenten aan te brengen. De evenwichtige combinatie van tafelverlichting, design sideboards en kunst ronden de collectie af en geven elke woonkamer een gezellige atmosfeer. We hechten bijzondere waarde aan de materiaalkeuze van onze design banken. Fashion For Home gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen om er zeker van te zijn dat u de beste kwaliteit krijgt. Comfort heeft niet alleen bij onze banken maar bij al onze meubels hoge prioriteit.

Onze design banken hebben veel te bieden

Tijdloos en een elegant design, functionaliteit, comfort en onderhoudsvriendelijke materialen. Dit zijn verschillende criteria waarop we onze design banken selecteren. Ons kwaliteitscontroleteam test uitgebreid onze design meubels voordat de meubels worden verzonden. U kunt bij onze klantenservice gratis stofstalen aanvragen zodat u zeker weet of de materiaalkeuze past bij uw andere woonmeubelen.U kunt ook bij onze klantenservice terecht wanneer u meer wilt weten over de textielverzorging van onze meubels. Zij staan u graag te woord.