Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Chaise Longues

Chaise Longues

Chaises Longues en ligstoelen bij Fashion For Home

Eén van de meest elegante meubelstukken is, zonder twijfel, de chaise longue, ooit ook wel sofa, canapé of divan genoemd. De chaise longue leent zich het beste om ontspannen met een drankje naar een goede film te kijken of mooie muziek te luisteren. Een dergelijk pronkstuk in je interieur is oorspronkelijk bedoeld om te rusten, te ontspannen.
Letterlijk vertaald is het een lange stoel. Na een tijdje te zijn weg geweest, wordt het weer meer en meer gewaardeerd als exclusief meubelstuk, zowel in een thuissetting als op kantoor. Het verschil met een ligstoel zit hem in de rugleuning. Hierop ga je niet slapen, maar rusten, hoewel de vormgeving en comfortabele kussens vaak wel heel verleidelijk zijn om de ogen heel even dicht te doen. In de tijd dat de chaises longues nog sofa heetten, was de associatie met slapen groot. Sofa is oorspronkelijk Oudnoors voor slapen. Hoewel het meubelstuk geen chique benaming heeft, kan een ligstoel wel degelijk een verrijking van je interieur zijn. Door het ontbreken van een rugleuning is dit meubelstuk echt ontworpen om op te liggen.

Zorgvuldig kiezen

Sinds de chaise longue, net als de ligstoel, is opgepikt door topdesigners, zijn beide meubelstukken bezig aan een echte 'comeback'. Je vindt deze meubelen in steeds meer interieurs en zelfs in directiekamers. Van klassiek tot retro en van strak modern tot romantisch. Gewaagd en uiterst verrassend kan het zijn om een romantische stijl te combineren met een strak modern interieur. Omgekeerd steekt een hippe ligstoel leuk af bij een inrichting van natuurhout.
Aanschaf van meubels in het algemeen, vereist de nodige zorgvuldigheid. Stijl, ontwerp, kleur en stoffering zijn daarbij belangrijke overwegingen. In onze collectie vind je Italiaans topdesign naast romantiek en strak modern naast rustiek. Uitvoeringen in leer, leatherlook en textiel in verschillende kleurstellingen. Alle modellen zijn een pronkstuk in je interieur. Bekijk de collectie in alle rust en bestel vooraf stofstalen, indien mogelijk.

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Omdat onze partners uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Onze fabrikanten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van degelijkheid, afwerking, comfort en duurzaamheid. Er verlaat geen meubelstuk de fabriek, voordat deze is onderworpen aan onze verregaande kwaliteitscontrole.
De lage prijs van onze producten kunnen wij hanteren, omdat wij uitsluitend op bestelling produceren. Wij houden dus geen meubelen op voorraad en hoeven daarom geen opslagkosten door te berekenen. Door onze strategie om in Nederland vooralsnog via internet te verkopen, besparen we ook nog eens op de kosten voor winkels en showrooms. Wil je de meubelen toch eerst eens uitproberen en 'live’ beoordelen, voelen en ervaren, bezoek dan één van onze showrooms in o.a Duitsland.

Tevredenheidsgarantie

Ben je, na ontvangst van jouw bestelling, niet geheel tevreden, neem dan contact op met onze klantenservice. Grote kans dat we er samen uitkomen. Zo niet, dan kun je bestelling binnen 30 dagen retourneren. Na inspectie, ontvang je je geld terug.