Onze Belofte

  • Beste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging vanaf €75

Bureaus

Bureaus

Een perfect bureau voor thuis

Voor wie vaker thuis werkt, is een bureau een onmisbaar element in het interieur. Ook, of misschien zelfs nog wel meer, wanneer je geen werk- of studeerkamer te beschikken. Dan is een eigen plek in de woonkamer een goede optie. Prettig werken wordt zo op een prima manier mogelijk gemaakt. Het grote aanbod aan bureaus maakt de juiste keuze vaak niet gemakkelijk. Zoveel stijlen, kleuren en maten… Het is dus belangrijk om te weten aan welke eisen jouw tafel dient te voldoen. Je moet er namelijk ontspannen aan kunnen werken, zonder dat je last krijgt van vervelende lichamelijke klachten.

Een bureau dat uitstekend bij je past

Fashion For Home heeft het bureau waar je naar op zoek bent. De bureaus zijn voorzien van een tijdloos ontwerp, maar hebben elk afzonderlijk iets unieks. Daardoor is een bureau altijd een aanwinst voor jouw woon- of werkkamer. Je kiest daarmee voor een opvallend meubelstuk in huis dat erg prettig is om naar te kijken, naast het feit dat je er gemakkelijk en comfortabel aan werkt. Antiek, eigentijds, of een combinatie van deze twee, het kan uitstekend gerealiseerd worden met een mooi werktafel van Fashion For Home. Het is daarmee een bijzonder meubelstuk dat niet in jouw woning mag ontbreken!

Waarom je kiest voor een bureau van Fashion For Home

De bureaus van Fashion For Home zijn bijzonder en uniek. Het aanbod loopt van klassiek, landelijk met veel details tot eigentijds modern. Het is zelfs mogelijk om een schrijftafel te kopen die tevens eettafel is. Natuurlijk kies je bureau waar je jarenlang plezier van hebt. Welke woonstijl je ook hebt, bij Fashion For Home zal je zeker weten te slagen. Laat je daarom inspireren door het veelzijdige aanbod bureaus.

Welk doel heb je voor ogen?

Welk soort bureau je gaat kopen is natuurlijk geheel afhankelijk van hoe je het gaat gebruiken. Slechts af en toe om de administratie te doen, of dagelijks en misschien wel als echt home office? In dit geval dient er genoeg plaats te zijn voor de pc of laptop. Lades voor schrijfgerei, papier en een uitschuifbaar werkblad voor het toetsenbord zijn dan ook handig, net als genoeg plek voor een printer of scanner. Neem een kijkje in onze webshop en ga op zoek naar jouw perfecte bureau.

Meest recente klantenbeoordelingen

Ladeblok MiPuro beoordeeld op 14-12-15 door eKomi klantenbeoordelingen

De maten kloppen, het in zetten kostte iets meer tijd Dan gedacht. Mooi resultaat!

Tafel Loca 160x90 cm beoordeeld op 06-10-15 door

Heel mooie tafel! Warme kleur hout en met de schuine, smal toelopende poten is hij heel elegant. De tafel heeft mijn interieur een mooie nieuwe uitstraling gegeven. Zeer tevreden!

Bureau Sam beoordeeld op 24-09-13 door eKomi klantenbeoordelingen

snelle levering, makkelijk in mekaar te zetten met meegeleverde gereedschap, zeer krasbestendige kwaliteit. design!

Bureau Arcano beoordeeld op 02-02-13 door eKomi klantenbeoordelingen

prachtig bureau en simpel in elkaar te zetten

Bureau Joshua beoordeeld op 28-12-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Prachtige en degelijke tafel, zeer eenvoudig te monteren!

Bureau Arcano beoordeeld op 01-10-12 door eKomi klantenbeoordelingen

Mooi bureautje.

Tafel MiPuro beoordeeld op 19-06-11 door

een mooi bureau, fraai afgewerkt. Ook te gebruiken als eetkamertafel, handig in kleinere woonkamers.

Tafel Klemmbrett blauw beoordeeld op 12-05-11 door

Wat een vernieuwend en ingenieus ontwerp… ben ook weg van de kleur maar alsjeblieft, behandel het met iets. Bureaus trekken koffie- en theevlekken aan, welke direct in het hout gaan en niet schoon te maken zijn als het hout onbehandeld is.

Tafel Klemmbrett blauw beoordeeld op 21-04-11 door

De tafel bevalt me zeer goed, simpel maar toch bijzonder, bijna te goed enkel als bureau. Maar ik zou ook hem ook wel leuk vinden in andere kleuren.

Bureau Letitia zwart beoordeeld op 26-11-10 door

Absoluut fantastisch design.