Betaalmogelijkheden

We hechten waarde aan veiligheid.

U wilt zeker, gemakkelijk en veilig betalen. Daarom biedt FASHION FOR HOME verschillende betaalmogelijkheden. U kunt bij ons de betaalwijze kiezen waar u uw voorkeur aangeeft. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

iDEAL

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. Het werkt als volgt:
• Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt.
• U ziet nu het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling zijn al ingevuld.
• Na goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar de website van FASHION FOR HOME.

Wilt u meer weten over betalen via iDEAL? Lees meer op de iDEAL website.

Creditcard

Betaling met uw creditcard is gemakkelijk en ongecompliceerd. Online betalen met uw creditcard werkt als volgt:
• Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt betalen.
• Vul het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard.

Overboeking

U kunt er ook voor kiezen om het bedrag over te maken op onze rekening. Nadat u deze optie heeft aangeklikt en de bestelling is afgerond, ontvangt u de bestelbevestiging en daarbij het rekeningnummer waarnaar u het bedrag kunt overboeken. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling voorbereid voor productie.

PayPal

PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt u uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen en het werkt als volgt:
• Kies PayPal als betaalmethode en u wordt naar de website van PayPal geleid.
• Zodra u ingelogd bent, krijgt u het bedrag van uw aankoop te zien en het adres waarnaar uw bestelling verstuurd wordt. Wanneer deze gegevens correct zijn, klikt u op 'nu betalen'. De betaling wordt uitgevoerd.

Wilt u meer weten over betalen via PayPal? Lees meer over PayPal.

Eenmalige machtiging

Met een eenmalige machtiging geeft u FASHION FOR HOME éénmalig toestemming om het aankoopbedrag van uw rekening af te schrijven. FASHION FOR HOME geeft dan zelf aan de bank opdracht om het bedrag te incasseren. Mocht u het door omstandigheden niet eens zijn met het afgeschreven bedrag, dan kunt u de bank opdracht geven de betaling terug te storten (storneren).

Achteraf betalen

Bij achteraf betalen, betaalt u pas na ontvangst van uw gehele bestelling. Deze betaalmethode wordt verzorgd door Billpay, betaalsysteem voor winkelen op rekening. Voor deze service worden administratiekosten gerekent ter hoogte van 2,5% op het totaalbedrag van de rekening (toeslag). Mocht u na keuze van deze betaalwijze een foutmelding ontvangen dan heeft Billpay de transactie niet geaccepteerd. Kiest u dan a.u.b. een andere betaalwijze.