Betaal- mogelijkheden

Je wilt snel en veilig betalen? Kies uit één van de volgende betaalmogelijkheden:
Fashion For Home Zahlarten - Eenmalige machtiging

Eenmalige machtiging

Met een eenmalige machtiging geef je Fashion For Home éénmalig toestemming om het aankoopbedrag van je rekening af te schrijven. Fashion For Home geeft dan zelf aan de bank opdracht om het bedrag te incasseren. Mocht je het door omstandigheden niet eens zijn met het afgeschreven bedrag, dan kun je de bank opdracht geven de betaling terug te storten (storneren).
Fashion For Home Zahlarten - Overboeking

Overboeking

Na ontvangst van de bestelbevestiging, dien je binnen 10 dagen het bedrag over te boeken op het in de email aangegeven rekeningnummer. Afhankelijk van je bank duurt het 2-4 werkdagen. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling voorbereid voor productie. Wanneer je een artikel retourneert, betalen wij het betaalde bedrag terug aan de rekening waarmee de overboeking is gedaan.
Fashion For Home Zahlarten - Paypal

Paypal

Log in op je PayPal account. Bekijk je bestelling en geef de betaling vrij. Aan het einde van het bestelproces word je direct naar de website van Paypal geleid. Ben je al Paypal klant, meld je dan aan met je gebruikersgegevens en bevestig de betaling. Ben je nieuw bij Paypal, meld je dan als gast aan of open een account. Vervolgens geef je de betaling vrij. Mocht je een bestelling retourneren, dan wordt het bedrag terugbetaald aan de Paypal rekening.
Fashion For Home Zahlarten - Creditcard

Creditcard

Betaling met Mastercard, VISA of American Express – snel, betrouwbaar en ongecompliceerd zoals je gewend bent. Je creditcard gegevens worden via SSL versleuteld en verstuurd. Als je een bestelling retour stuurt, wordt de betaling aan je creditcard rekening voldaan.
Fashion For Home Zahlarten - iDEAL

iDEAL

Een betaling via iDEAL wordt direct, eenvoudig en veilig uitgevoerd. Het werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank. Je kiest iDEAL als betaalmethode en selecteert de bank waarbij je online betalingen regelt. Je ziet nu het vertrouwde betaalprogramma van je eigen bank. De gegevens van je bestelling zijn al ingevuld. Na goedkeuring van de betaling ontvang je een bevestiging van je bank. Vervolgens keer je terug naar de website van Fashion For Home.
Fashion For Home Zahlarten - Achteraf betalen

Achteraf betalen

Bij achteraf betalen, betaal je pas na het ontvangen van je gehele bestelling. Deze betaalmethode wordt verzorgd door BillPay, een betaalsysteem voor winkelen op rekening. Voor deze service worden administratiekosten in rekening gebracht ter hoogte van 2,5% op het totaalbedrag van de rekening (toeslag). Mocht je na de keuze van deze betaalwijze een foutmelding ontvangen dan heeft BillPay de transactie niet geaccepteerd. Kies in dit geval een andere betaalwijze.