Bestelling & Levering

Je hebt het meubel gevonden waar je naar op zoek was? Mooi. Dan zorgen wij ervoor dat het probleemloos bij jou bezorgd wordt.
Versandkosten

Verzendkosten

Gratis verzenden vanaf een bestelwaarde van € 75!
Voor bestellingen onder € 75 berekenen we € 7,50 verzendkosten per bestelling.
Fashio For Home Levering - Pakketdienst of  transporteur

Levering - pakketdienst of transporteur

Kleine artikelen zoals accessoires, kleine lampen en salontafels versturen wij per pakketdienst. Zodra een bestelling verstuurd wordt, ontvang je een email met een trackingnummer van je pakket.

Grotere meubels zoals bedden of zitbanken worden door een specialist in meubeltransport geleverd. De transporteur neemt contact met je op voor een afspraak, zodra deze je bestelling heeft ontvangen. Dit contact verloopt in principe per telefoon. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt er een email verstuurd met de contactgegevens van de betreffende transporteur.

Fashion For Home Levertijd

Levertijd

Wij bieden kwalitatieve designmeubels voor een goede prijs – om deze reden produceren we pas nadat je hebt besteld. Een uitzondering hierop zijn onze bestsellers. Deze produceren wij doorlopend, zodat ze snel beschikbaar zijn. De meubels die we produceren nadat jij ze hebt besteld, hebben een langere levertijd. De levertijden laten zien vanaf wanneer jouw meubel bij ons wordt verwacht. De precieze leverdatum wordt afgesproken met de transporteur. Zodra deze jouw bestelling van ons heeft ontvangen, neemt hij contact op voor een afspraak. Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het voorkomen dat wij alles in één zending leveren. Informatie hierover zie je al tijdens het bestelproces in je winkelwagen, vervolgens nog een keer voordat je de bestelling bevestigt. Tot slot ontvang je een bestellingsbevestiging per e-mail. Nadat je hebt besteld, kun je de geplande data voor je bestelling ook bekijken in je account. Tevens houden wij je regelmatig per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling.
Let op: indien je twijfelt of de pakketten door je trappenhuis en deuren passen, vraag de maatvoeringen van de verpakkingen na bij onze klantenservice. Onze transporteur levert de artikelen tot in de gewenste ruimte, in principe tot aan de 4e etage zonder lift en mits de ruimte goed bereikbaar is. Een eventuele verhuislift dient de klant zelf te regelen. Het gebruik van een zogenoemde verhuishaak aan de voorgevel is voor medewerkers van de transporteur helaas niet toegestaan.
Fashion For Home Bezorging

Bezorging

Wij leveren in Nederland en België. Ook klanten uit Oostenrijk en Duitsland kunnen bij ons bestellen. Kijk daarvoor op de volgende websites: