Uw tevredenheid is voor FASHION FOR HOME belangrijk

Klanttevredenheid is een zeer belangrijk onderwerp bij de ontwikkeling van onze producten. Het is van groot belang voor ons om te weten waarmee onze klanten wel of niet tevreden zijn. Zo kunnen we altijd blijven verbeteren. Het is erg prettig om uw mening over onze producten en service te mogen ontvangen.

Mocht u graag uw mening geven, stuurt u dan eenvoudig uw op- en aanmerkingen, eventueel in combinatie met een foto van uw nieuwe meubelstuk, naar onze klantenservice. service@fashionforhome.nl.

Wat andere klanten hebben gezegd:

"Ik heb onlangs een Sideboard Elba gekocht. De dressoir voldoet ver boven mijn verwachtingen. Al met al, een formidabel product wat mij heeft besloten in de toekomst wanneer nodig bij FASHION FOR HOME meer producten te kopen. Prima Prima Prima.” Maria H.
"Ik heb deze loungestoel online bij FASHION FOR HOME gekocht, de klantenservice was echt goed, heel behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Het product zelf is van zeer goede kwaliteit en was goedkoper dan bij andere aanbieders. Ik was helemaal vol spanning toen de stoel na een lange wachttijd bij me aan kwam, maar het wachten loont. Ik zou in de toekomst hier zeker nog een keer iets kopen. Bedankt allemaal!” Purandhar N.
"Van prijs tot professionele levering, alles klopt. Mijn twee nieuwe loungestoelen Moon vind ik super mooi. Ze staan bij ons op het terras en zijn de blikvangers in ons moderne huis. De kleur bevalt ons erg goed en ze zijn nog watervast ook. Nogmaals bedankt FASHION FOR HOME!“ Michael C.
"Ik heb de zitzak met Pasen van opa en oma gekregen. Ik wilde altijd al zo’n mooie zitzak hebben en de kleur vind ik ook erg mooi. Ik lig erop om te lezen en speel ermee. Mijn vriendinnetje Cora slaapt er ook vaak op. Als ik groter ben ik ook een grote zitzak hebben." Paula (7jaar)
"Het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en de opgegeven afmetingen kloppen helemaal. De twee loungestoelen passen heel mooi in onze woonkamer en geven een mooi contrast met ons klassieke interieur. Op de service kan ik blindelings vertrouwen." Jörg B.
"De levering van de bank ging vlekkenloos. Er werd ons verteld dat de bank een levertijd van 10-12 weken had, maar het was er al na 8 weken. De bank is precies zoals in de beschrijving en is heel makkelijk van bank naar bed om te klappen. De stof, kleur en structuur is ook precies zoals op de website staat. Met de service waren wij ook heel tevreden, we hebben er niks op aan te merken." Roland B.
"Eenmaal geleverd heb ik de zitzak direct uit de verpakking gehaald, neergezet en uitgeprobeerd. Geweldig! Ik kan het met- of zonder armleuningen en rugleuning gebruiken, maar ook gewoon als poef neerzetten. Ik kan de zitzak ook vlak tegen de muur aan zetten als ik ruimte nodig heb in mijn woning. FASHION FOR HOME heeft een perfecte klantenservice met zelfs een live chat mogelijkheid. Conclusie: een geweldig alternatief voor een zitbank." Jörg E.
"Nadat wij alles gerenoveerd hadden, hebben we eindelijk de stoelen onder te tafel geschoven. Het ziet er supermooi uit. Bestellen en leveren ging allemaal vlekkeloos. Zeker aan te bevelen." Thomas B.
"Lamp HuHu is op het laatste moment bij ons geleverd, maar was gelukkig nog op tijd. Sindsdien staat de lamp in de kinderkamer. Mijn zoon en zijn vriendjes hebben ontzettend veel plezier de lamp door klappen of ‚Huhu!‘ te roepen te laten oplichten. Het fluoriserende licht zorgt voor een kindvriendelijk griezelige sfeer. Een leuk cadeau!" Florian G.
"De van massief eikenhout gemaakte tafel Elton is prachtig. Bestellen en leveren ging vlekkeloos en het artikel werd op tijd geleverd. Het is precies wat we verwachtten!" Klaus D.
"Prijs-kwaliteitsverhouding is prima!“ Stephan H.
"De zitzak is een prachtige uitvinding. Vooral op een warme zomerse nacht leent de zitzak zich er prima voor om na een dag hard werken heerlijk te relaxen. Je kunt de zitzak in de gewenste positie neerzetten en hij biedt ook nog eens genoeg plaats voor twee. Mijn gasten zitten ook graag in de zitzak, misschien koop ik daarom nog een tweede." Matthias K.
"Na lang zoeken hebben we de perfecte stoel voor ons gevonden, daarom hebben we er meteen zes van besteld. Ze zijn comfortabel, mooi afgewerkt en hebben een goede prijs. De levering was supersnel." Familie M.
"Alles is goed verlopen en ben heel tevreden." Kevin V.
"Ik ben zeker zeer tevreden met mijn aankoop. De afwerking is werkelijk heel hoogwaardig en de stof is denk ik van een lange levensduur. En mooi is de zitzak ook! ;-) De relatief lange levertijd neem ik voor deze prijs graag op de koop toe, hoewel ik verrast was dat de zitzak er sneller was dan aangegeven. De verzendkosten waren te verwaarlozen voor zo’n grote doos. Echt super!" Michael S.
"Alles ging prima, de bank is fantastisch." Judith S.
"We zijn heel erg tevreden met de aankoop en afwikkeling van onze bestelling. Nomaals heel erg bedankt daarvoor. We hebben zowaar plaats voor een tweede...;-)" Patricia R.
"Professionele levering, goed prijs, ik ben zeer tevreden." Sebastian B.
"Ik vind de FASHION FOR HOME RelaxBag heel goed! Het materiaal is van goede kwaliteit (in tegenstelling tot sommige andere merken) en de zak is goed gevuld. De levertijd van F4H was sneller dan aagegeven! Voor deze prijs is de FASHION FOR HOME RelaxBag echt super… Ga zo door FASHION FOR HOME!!!!" Tanja B.
"Vanaf de bestelling tot de levering ging alles super goed. Het design voldoet aan onze verwachtingen, net als het zitcomfort. We zijn dus heel tevreden met onze bestelling." Sylvia S.
"Mooie stoel!" Ita H.
"Deze bank is eenvoudigweg top! We hadden niet gedacht dat voor zo’n goede prijs ook zo’n goede kwaliteit te verkrijgen was. We hebben FASHION FOR HOME al aan veel vrienden aangeraden." Raimund P.
"Ik gebruik de zitzak op het balkon, niet binnen. Over het algemeen ben ik heel tevreden, de afwerking en het materiaal is heel goed, de grootte perfect en de zitzak heel comfortabel." Phillipp F.
"Ik ben heel tevreden met de kwaliteit en levering van de slaapbank." Karl-Heinz G.
"Alles is goed verlopen. De slaapbank Copperfield beige-grijs staaT op de slaapkamer van onze dochter en is past daar perfect." Andreas G.
"De levertijd is lang, maar dat ligt eraan dat ze per stuk gefabriceerd worden. De levertijden zijn goed aangegeven en heel transparant. Zo komt de goede prijs ook tot stand. De stof en afwerking zijn professioneel en de bestelling is eveneens professioneel verwerkt. Ik ben heel erg tevreden en zal zeker nog een keer iets bij FASHION FOR HOME kopen." Claus B.
"De stoel bevalt ons heel goed. Het voldoet aan de verwachtingen en is de lievelingsstoel van onze kinderen geworden. De stoel is ook prima om op te slapen als we een logee hebben. De levering was binnen de aangegeven tijd, en voor deze prijs is het een prima meubelstuk!" Nicolaus F.